Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?

Jaký dvoutunerový SAT si pořídit k TV Panasonc TX-P50G30E? SAT přijímač s vestavěným nebo externím hardiskem ? Jakou značku? Provozuji Skylink. Děkuji za vaše názory.Jirka.

Jirka250
Registrace: 9/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký SAT v HD S hardiskem a dvoutunerový?

Dej se kam chceš. Každopádně vidím, že tady to není o poskytování smysluplných informací tazatelům, ale hlavně o léčení si nějakých komplexů a mindráků, urážkách, propagaci nelegálních postupů. Většina příspěvků je pak OT. Kde jsou ty časy, kdy se tady mluvilo jen o legálních postupech ...

mvavrusa
Registrace: 7/2009

Zase samé smysluplné informace :))) :))) :))) Jen tak dál,ještě psa Filpse a tu o 4ervené karkulce. Rv Rv :laughing:

zzaner
Registrace: 9/2006

zzaner

Něco se ti nelíbí na těch smysluplných informacích od vedoucího stavebnin? Ale zas detailně víme co má doma všechno za harampádí... ;)
P.S. A ne abys tady příště diskutoval nějaké keys C+ NL apod., nebo se bude zlobit ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

drobeček

Kluci,aby jste se mně ještě nepoprali,Jinak,mám rád čerstvé informace a nějaká zábava musí být,co bych asi měl dělat,venku prší :)

zzaner
Registrace: 9/2006

Myslíš, že Panasonic HD plazma ve spojení s HD DigiCorderem, Xtreamerem PRO a NAS Synology je "šrot" multimediální kombinace ? To vše se zvukem přes Onkyo. A aby šlo využit vzdálené programování nahrávání toho "šrotu" Technisat, tak vše v LAN přístupné přes internet pomocí VPN. K tomu samozřejmě vlastní poštovní server, přístup k souborům přes FTP a jako třešnička na dortu kamery přístupné z webu ? Ale chápu, já od stavebnin tomu h...o rozumím. A když nejedu vše na Linuxu, tak jsem úplná nula a zařízení patří do sběrného dvora :)))

mvavrusa

Panečku to jsi se rozjel,klidně přiznám,že vlastním několik stejných "strojků" např. Xtreamer PRO(škoda že má pomalou síť).Mě tu jen vždycky vytáčí ty kecy o sdílení=zlodějina nejhrubšího zrna,ale že má každej ty filmy legálně natáhlý z netu je asi tak stějně morálně rozporuplný... ;)

Maxim
Registrace: 6/2006

to Maxim

Je zvláštní, že tady nikdo neháže odkazy na servery, kde lze filmy nelegálně stáhnout. Ale jak "vytáhneš" satelit, který nemá EMU a sdílení, tak je to hned šrot, protože to neumí. Zvláštní způsob posouzení kvality zařízení. To vytáčí zase mě ;P

mvavrusa

stahování je legální odkudkoliv,když při tom nesdílíš... :)))

Maxim

Vzhledem k tomu, že já žádné filmy nesdílím, tak zdravím nového Jehovistu Maxima :)))

mvavrusa

Tak ani jsem nepředpokládal,že by jsi stahoval a sdílel,to snad dělají jen děti na prvním stupni ZŠ,jen se ještě poohlédni jestli se ti někde nepovaluje třeba nějaká hra bez origoš obalu...
PS:trošičku jsme se odchýlili od tématu,tak už nebudu pokračovat...

Maxim
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra