![]() |
|
Italien Serie AJede to někde na 42E.Loni TV8 letos nic. |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: Italien Serie Amyslím že ne. na tohle je dobrá stanice sport digital v EMU na 19EVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Italien Serie Aa nebo samozřejmě italskou Sky. tam je jediná nevýhoda u těch prepaid karet, že nemůžeš mít za dobrou cenu filmy a sport zároveň. protože u nás je nedostatek obojíhowww.youtube.com/watch?v=0jhYJ1UxbUI Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italien Serie AJá nevim, Vorti, ty tady vždycky brečíš a dáváš za příklad třeba sky italia, ale já jako člověk, kterej ji má a též může hodnotit a porovnávat s hbo, nemůžu říct, že tenhle kanál je o něco horší. samozřejmě se nemůžeme s italama rovnat v počtu filmových stanic, ale to je logický, kolik platících zákazníků má skylink a kolik sky? takže asi tak...troufám si říci, že skylink dělá maximum možného v našem regionu, i když samozřejmě má plno much, které se pan glisník snaží citlivě zamést pod stůl. víme... uvidíme, co přinese podzim u skylinku i konkurenčních služeb. snad něco chystá i cslink. prý by měl být ten balík hd kanálů, tak jsem na to zvědav. Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Italien Serie Asouhlasím, že třeba britská Sky UK je pro filmy lepší R^ ale share nepatří mezi moje zájmy. rozhodně nesouhlasím, že HBO HD je na stejný úrovni jako filmový stanice Sky IT. jednak má horší bitrate, slabší výběr filmů (a to i přesto, že filmy na Sky Cinema se často opakují). a taky v neposlední řadě spoustu filmů vysílá jenom jako dabing bez originální stopy.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italien Serie Anebo já nevím jak bych to objektivně zhodnotil. možná takhle: přepínám těch X programů Sky IT a dostanu z toho jedno HBO na steroidech :laughing: takový hyper HBO. nebo fungující HBO. zatímco Sky UK jich nabízí hned několikVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondMůžeš mít vše nekeceš,mě jede 156 programů Sky Italia včetně HD,stačí jenom jak se k tomu tady každý postaví/zaplať/ a OK/včetně sportů,muziky filmů všeho druhu atd./tak ,že řešení je vždy,a né že né!!! Ti ostatní co jako řešit chtějí a nechtějí se účastnit na příjmech ať táhnou do záchodů!!!(nevhodné slovo)ci/ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Italien Serie Ajá osobně ty různý placený share servery naprosto odmítám. v tomhle se nikdy neshodneme. nechápu proč bych měl platit nějakýmu šmelinářovi z ukrajiny, když si můžu koupit kartu od Sky.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italien Serie Ajsi chytrý!!!ale stejně nevíš o čem je řeč,jsem nezávislý!!!a šlape mi skoro vše!!!a to na obyčejné přístroje za pár korun. Jsou tu borci co na to co mám já ,utracejí a ještě se tu hloupě ptají co za přijímač!! :laughing: říkám potřebuješ k tomu jenom hlavu a přemýšlet!!!/co se vyplatí,co mám dokoupit,nebo co mám a můžu stihnout sá./ :))) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Italien Serie Ajasně že nejsem blbej. já si uvědomuju, že každá sranda něco stojí.http://img194.imageshack.us/img194/8606/skymilano.jpg R^ jinak opravdu by ta sky za chvíli byla na úrovni cs linku (kdyby to takhle dělali všichni) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
SKY ITALY a spolNo neviem.V Europska Unia ma mat volny pohyb osob a sluzieb. Sharing inych ako narodnych platforiem uzivatela je len dosledok toho ze to v tomto pripade neplati. O tom ze tam nie je dabing ani titulky - to je ina vec, je to o tom ze to nemozes ked chces legalne kupit. Tak nech si ukrainec alebo rus zarobi len vyplnil dieru na trhu. |
miki61
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Italien Serie Aale on ten volný pohyb je. nabízí se většina platforem. spousta jenom s minimálním navýšením ceny. že si to Čech nebo Slovák vždycky kupuje od těch ukrajinců jako share je věc jiná.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italien Serie Avortimond: vazne? ... a ze tie rozne VZP, dodatky zmluv pisu nieco ine, ako o volnom pohybe :8) ... volny pohyb existuje ale pre kseftarov s kartickaminech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Italien Serie Atím chceš říct, že ten Ukrajinec to má na share legálně??? ten to koupil stejnou cestou. plus navíc s tím kšeftuje a ještě nabízí na sdílení i naše český platformy jako bonus :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italien Serie Amily vorti, a co si nepochopil? pisem nieco o share? reagujem len na tvoju POLOPRAVDU, o ktorej si napisal inak povedane, ziaden VOLNY TRH v ramci sat platforiem neexistuje a podla vsetkeho ani existovat nebude, pretoze prava jedneho zacinajú tam kde koncia prava iného, cize licencie sa budu predavat tak ako doteraz t.j. samostatne (okrem roznych multiregionalnych, multidcerskych a pod) ...ak budes potrebovat dovysvetlit, kludne to uskutocnim hlavne mi do prstov nevkladaj to o com nepisem nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Italien Serie Aa ty si myslíš, že např. BBC nebo ITV nakupuje práva pro ČR? absolutně ne! to znamená, že je jejich sledování u nás nelegální?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italien Serie Aexistuje prostě nějaká zóna volného obchodu a taky hlavně a především právo na informace. dokonce se omezuje prodej knížek, který vyjdou např. v anglii nebo kdekoliv jinde. přesto ti nikdo nebrání si jí koupit, když ti jí někdo pošle.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |