Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Žádost o radu.

Dobrý den přeji,jsem úplný neznalec.Zatím mám digi tv a už ho mám dost.Prosím o radu kde a jaký satelitní komplet koupit.Chtěl bych kromě CS programů sledovat i 01,0°W Intelsat 10-02, Thor 5, Thor 6.Nepotřebuji až takovou mašinu,stačí něco co je dobré v poměru cena - kvalita.Děkuji :((

frantisek
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Žádost o radu

Nač si stěžuješ na Digi, já jsem s ním spokojen. Na další programy navíc mám ještě Skylink. Tak proč nespokojenost?

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

RE: Žádost o radu.

digi je asi skvela platforma, ale kdyz ches nahravat, tak ses nahranej akorat tak sam :)
dneska tezko radit, na skylink budto ICE kartu a to je i jistota na UPC a staci novejsi stroj s certifikovanym cryptoworks ci nejaka unictecka nebo nejakej stroj s irdetem a CI nebo prvne jmenovanej s CI rozhranim, kam se vrazit irdeto modul. to je o volbe . ja osobne bych volil unictecku, ICE, a CI rozhrani pro eventuelni irdeto. ale neco co opravdu funguje a ne aby z toho vzhledem k cene vylez dalsi pan refresu :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Digi docela jde,ale v poslední době výpadky a opakovaná závada na přístoji.Přístroj jsem musel dopravit do servisu.A na co platit Digi,když mohu mít svůj satelit a neplatit každý měsíc

frantisek

RE: RE:Žádost o radu

Zbav sa toho čo najrýchlejšie

VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat

Valto
Registrace: 12/2010

Vaše žádost

byla odložena bez projednávání,neboť k Vaší písemné žádosti
musí být jako nedílná příloha přiloženo též "těžítko" ,nejlpe 1l slivovice 56 °roguelů dle vyhl.33/78 Sb. ;P

710nav
Registrace: 10/2006

myslím

že si si už poradil sám. A treba s tebou len súhlasiť. Flexibilita platieb namiesto mesačného povinného paušálu, či pozeráš alebo nepozeráš, či prístorj funguje alebo nefunguje.
to je výhoda, ktorú ti ponúka tak SkyLink ako aj CSlink. Každý v niečom trochu inak, viď ich stránky.

Dagy2
Registrace: 11/2010

nevyhoda tech flexibilnich spolecnosti je omezena nabidka programu a jejich cena.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

frantisek

Konecne si na to dosiel. :(((

hajnalka
Registrace: 5/2010

ty budes mit svuj satelit na obezny draze ? a co za nej das ? 400melounu ojro nebo ?

bublajs

No paráda a nějáká rada,prosím.Vyplatí se koupit nějáký sat komplet v obchodě /Elektroworld atd./????? :lookaround:

frantisek

Jen je si třeba uvědomit, že u každé společnosti placené kanály nejsou zadara :)))

Skylink + O2TV

kvasnak

Kolik do toho chceš vrazit? TV máš HD?

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

A co se týče výpadků, problém není na straně Digi, ale u vás.

Skylink + O2TV

kvasnak

Ja mám UPC Direct medium karta,plus CS Link základ, Dreambox 800HD Se. Som maximálne spokojný.

satoshi
Registrace: 12/2007

nic nekupuj

nech si to dodat od firmy a záruku máš od ní,asi to bude dražší,ale budeš koukat stále R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra