![]() |
|
HD prijimac slusny obrazVe vyrobcich sat. prijimacu se basolutne neorientuju a tak bych se chtel vas zkusenych zeptat na konkretni typy prijimacu nebo vyrobce sat. prijimacu, ktere mate odzkousene co by splnovali moje pozadavky (vim ze je tu podobnych temat hodne ale nepodarilo se mi najit co by vyhovovalo mym pozadavkum a nebylo stare):- slusny obraz v HD ale take SD (mam plasmu HD ready takze tam budu poustet 720p) - zvukove nevim jestli to ma smysl resit protoze pokud budu chtit lepsi kvalitu tak budu brat digitalni signal z SPDIF do AV receiveru (jinak analog bude pripojeny primo do TV a tam na tech repreackoch se samozrejme vicemene nic nepozna) - kompatibilni s kartami Irdeto ICE od Skylinku - prehravani mkv, flac, neni uplne nutne, spis podle penez - cenove bych si predstavoval do 4000 ale netrvam na tom hlavne pokud bude mit pristroj moznost prehravani videi mkv,xvid atd takze bych ho pouzival misto multimedialniho prehravace sem ochoten pridat - flashdisk nebo hdd pres USB - bez HDD, pouziji externi uloziste - mozna jeden CI slot ale necham si od vas poradit (jde mi o to, kdyby skylink udelal nejake zmeny a dosavadni dekoder by byl nepouzitny abych mel nejake zadni vratka) - zadne specialni funkce nepotrebuju V souvislosti s tim bych se chtel zeptat k cemu slouzi u prijimacu konektor RJ45? Jeslti jen na kopirovani zaznamenanych videi do PC nebo ho lze pouzit na prehravani medii dostupnych na siti. A jeste co prinasi za vyhody linuve prijimace. Navrhoval bych treba 2 reseni (jedno cenove dostupne ale kvalitni s minimem funkci-zjednodusene obyc HD prijimac se slusnym obrazem a druhe drazsi s lepsim vybavenim) a pak bych se pro jedno rozhodl. Diky predem za rady. |
Vall
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 15 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazTak to bych si s tim radsi trochu pohral a mel to i jako multimedialni prehravac. Da se rict obecne ze vsechny argusy maji slusny obraz? |
Vall
![]() |
|
VallJeště můžeš koupit Argus piccollo nebo mini IP za skoro poloviční peníze jak VIP2, tam je mnohem větší podpora a přehraje kde co, skoro multimediální. Obrazově je taky na velmi dobré úrovni, nicméně má jednodužší čip a na velké kvalitní TV od 106cm už vidíš rozdíl v obraze v porovnání s VIP2 (vyhlazenější). Záleží jak jsi náročný.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazOK, no ja mam plasmu panasonic 127cm ale je to jen HDready. A co pak jeste Pingulux, jak je na tom s podporou a obrazem ve srovnani s ostatnima argusama? Jinak jeste k tomu ze VIP2 ma vyhlazenejsi obraz u vyssich uhlopricek - ja se divu na TV asi z 5 metru takze pokud to jsou opravdu jen drobne veci tak to stejne nejspis neuvidim. Kontrastem, barevne by se dal srovnat picolo s VIP2?Umi prehrat mkv divx/xvid a flac a co titulky srt apod? |
Vall
![]() |
|
Vall2 tunerák je určitě ve výhodě,obrazově to neřeš ,panas.hdready mám taky,používám výstup z aligátora 720p i 1080i a na 3m vzdálenosti nevidím rozdíl !!!:8) Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
VallNa Tvé HD ready neuvidíš rozdíl, je jedno, zda koupíš Argus piccollo nebo Argus VIP2.Argus Pingulux má podporu dobrou (zrovna včera vyšel nový SW), pod německým SPARK - linux, otevřeš všechny naše karty,... Není potřeba tam vůbec cpát E2 a další, je to pro hračičky. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazKde je ke stažení?? |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
zzanerNa ab-foru a na mých stránkách.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazTo má být ten nový plugin pro 1142?? |
zzaner
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazA že nechám děkovat,tak že soft je aktuálnější než 1207(8)?? |
zzaner
![]() |
|
zzanerNo to se asi Kunibert vyznamenal, že tam dal něco starého, dělá SW pro Argusy, viz: http://www.ichliebe.tv/Já zkoušel zatím jen piccollo, tam je nový SW 1.4.22, na VIP2 je upravený 1.2.85 (zlepšilo se EPG)... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazCAKAJ. NEKUPUJ...KTOVIE CI TO POJDE O PAR MESIACOV TIETO NEOFIKO PRISTROJE..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazPokud bude čekat,tak bude stále,protože novinky budou pořád,poněvadž se stále potřebuje prodávat.Musím jen podotknout že ve sparku na pingulovi jde vše,co je v současnosti možné.Je dobré,že má v záloze E2 a nechá se v tom také experimentovat.Časem se to může hodit,(zatím to není potřeba).Karty všechny co mám,mne v tom makají.Dokonce jsem to zkoušel i na PC,žádný problém.Akorád na typ řazení programů si špatně zvykám,mne vyhovuje spíše Octagoňácký,ale nechá se na to zvyknout.Při připojení na sít,se možnosti tohoto přijmače násobí.Má to jednu vadu,musí se to naučit ovládat,to je vše a jde vše. :) :) R^ R^ |
zzaner
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazasi pujdu do Piccolla +HD ip |
Vall
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazNevím zda je Piccolo linux(mini)i když toho dost umí a má (udajně)i blokr. :) |
zzaner
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazzzaner:linux to nebude, rozhodl jsem se pro jednodussi reseni (jako multimedialni centrum to nebude slouzit). tulen: ma to (piccollo) 1 CI slot tak kdyby to nahodou prestalo chodit pres ctecku tak bych koupil modul, tim bych to vyresil ne? |
Vall
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazJá to mám jištěné přes Octagona a jako jo rezervu Vision,který se mně jen tak válí. :) :) |
zzaner
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obraznjn :))) |
Vall
![]() |
|
RE: HD prijimac slusny obrazTakze ja uz mam vybrano, Piccollo je uz objednany. |
Vall
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |