Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Opravař plazmy PHILIPS ?

Dobrý den,
není tady mezi Vámi někdo kdo by se dokázal dostat do servisního menu u této televize (42pf5321) a zjistit příčinu popř.vadu a jestli je to opravitelný.

Ono jde totiž o to : bratrovi při sledování například hokeje obraz běží normálně ale při zobrazení stavu výsledku,času začne běhat obraz nahoru a dolu ; to stejný se mu například děje u ČT 24 apod.

Když se pokusil zavolat do servisního střediska tak tam chtějí jen za ,,napichnutí´´ 3.000 Kč a potom kdyby mu třeba zjistili že ještě bude potřeba vyměnit nějaký obvod tak si já myslím že by bylo lepší asi hned pořídit novou. Nebo jaký na to máte názor vy nebo už máte někdo takovou zkušenost ? Děkuji za případné reakce.

jexxx
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Opravař plazmy PHILIPS ?

Zdravím.Jednoznačne by som sa priklonil ku kúpe nového tv.Philips nie sú televízory,to je hotová katastrofa,ktorá nemala nikdy výsť z výroby.Bratovi by mali ešte oni zaplatil,že sa trápi s takým čerepom,a nie on im.S týmito čerepmi mám obrovské skúsenosti,čo sa týka ladenia dvb-c tunera,ale toho (nevhodné slovo)a čo zostavoval grafiku menu a jeho obsluhu a taktiež preklad do slovenčiny,by som nakopal do ....!Obraz úplne oničom a taktiež dizajn.Takže neváhať,kúpiť nový a na značku philips na tv najradšej čím skôr zabudnúť!!!
PS:Čo sa týka značiek tak by som nekupoval ani LG a Grundig,to sú Philipsovy mladší bráchovia!

polfini
Registrace: 12/2007

polfini

A což takhle Telefunken? Kdysi měl jeden kámoš přenosný kazeťák - to bylo v době kdy jich ještě u nás moc nebylo a to byla pecka :)) . Dnes to bude asi takový pseudovýrobce jako TESLA, nebo se pletu? :lookaround:

gaston
Registrace: 1/2006

polfini

Já už bych si zase nikdy nic nekoupil od Panasonicu a Samsungu, protože mám s nimi ty nejhorší zkušenosti. Naopak LG mě ještě nezradila.

To máš těžký, pos*at se může cokoliv kdykoliv. Jsou lidé, kteří kupují i pseudoznačky jako třeba SENCOR, a ani jim nevadí že u toho polovina funkcí nefunguje.

Martin79
Registrace: 7/2008

Philips už ako CRTKI boli poruchové,česť výnimkam, no a tomu Sencoru chýba to čo je poruchové...preto ta spokojnosť... R^ :laughing:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Přátelé, nikdy neposuzujte značky podle toho co se stalo vám. To jsou jen náhody. Kvalitu nebo nekvalitu můžete poznat až vám toho projde rukama několik tisíc kusů. A ani to není směrodatné. Já jsem jednou pomlouval jednu značku, protože byla u nás v servisu 3x častěji než ostatní. Potom jsem ale zjistil, že jich bylo prodáno 5x víc než jiných, takže vlastně na procenta na tom byla velmi dobře.

visper
Registrace: 5/2008

Skus aj inde zavolat.neverim ze je len jeden servis!Kto sa nezorientuje v menu philipsa ma navod ak ani to nepomoze ma IQ hupacieho kona,to sa nehnevajte.A poruchovost je presne tak ako pisal visper zalezi z akeho poctu potom sa da porovnavat.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Skus aj inde zavolat.neverim ze je len jeden servis!Kto sa nezorientuje v menu philipsa ma navod ak ani to nepomoze ma IQ hupacieho kona,to sa nehnevajte.A poruchovost je presne tak ako pisal visper zalezi z akeho poctu potom sa da porovnavat.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Já vám děkuji za názory a myslím si to taky že je asi lepší pořídit novou. Když se trochu po rozhledne po internetu tak se dá pořídit třeba plazma ve 42" už za nějakých 8.500 Kč a to ještě bude mít lepší technicky data než ,,tato vykopávka"

Mě jen šlo o to jestli už jste někdo byl v servisu Philips ,jaký máte zkušemosti,jestli zjištění závady (za 3.000 Kč) je obvyklá cena,atd. Jinak ještě jednou díky.

jexxx
Registrace: 11/2006

proč to dáváš

do autorizovaného servisu?,kdejaký slušný servis TV opravuje všechny značky a levněji než ti výměnkáři celých modulů R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

To sa opravuje ked mame po ruke moduli len menime menime a vysledok sa dostavi.Nemyslim že v servisnom menu tu zavadu odstraniš aj keby si vstup donho vedel skor tu telku viac... ;)

jopo166
Registrace: 1/2009

Re:

Telefunken,to niekedy bola znacka(aj sencor nebol najhorsi),ale teraz telefunken maju snad turci,sencor-smejd nad smejd-supermarketovy tovar-staci pozriet v niejakom supermarkete,kde predavaju aj vrateny tovar po opravach pod cenu-sencorov tam najdete. Manzelka kupila asi tretiu rychlovarnu konvicu a ani jedna neprezila pol roka. Bohuzial blocky od lacneho tovaru nenechavame,tak reklamacie su out.Telefunken,to niekedy bola znacka(aj sencor nebol najhorsi),ale teraz telefunken maju snad turci,sencor-smejd nad smejd-supermarketovy tovar-staci pozriet v niejakom supermarkete,kde predavaju aj vrateny tovar po opravach pod cenu-sencorov tam najdete. Manzelka kupila asi tretiu rychlovarnu konvicu a ani jedna neprezila pol roka. Bohuzial blocky od lacneho tovaru nenechavame,tak reklamacie su out.

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

to je právě ta chyba,že nereklamuješ,prodavačům chybí zpětná vazba a proto se domnívají,že je zboží OK,potom ho prodávájí dál i když je to shit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

veru od philipsu nekupuj tv pristroje ..ti by mali ostat pri holiacichstrojcekoch ..tam nemaju co pokazit..aj ked ani to nerobia poriadne..oholi sa clovek a uz za dva dni je zas jag orangutan zarasteny :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

no, zase trepete, ze az :D

http://www.eisa.eu/award/45/european-3d-tv-2011-2012.html

sgi320
Registrace: 6/2008

a tu je porovnanie s konkurenciou, co sa reflexie tyka:

http://www.youtube.com/watch?v=jANSbe0shMo

chcel by som tam vidiet nejaku plazmu :D

sgi320

Philips robil televizory ked sikmooki este hypnotizovali ryzu,problem philipsu je,ze drahsi a preto samozrejme menej preda.Preto asi zakapala plazma od pioneer-u.

liquere

ale samozrejme, ja mam v pivnici este Tesla 445 Planar (co boli prve "ploche" CRT vyrabane v CS, ak sa nemylim), v tom je obrazovka Philips, ten televizor ma asi 20 rokov a funguje bez jedinej chyby do dnes, uz som na tomto fore x-krat pisal, ze keby bola plazma taka SKVELA technologia, tak od nej neupustia take znacky, ako Pioneer, Sony, Philips a podobne, a nie je to len otazkou ceny ... ale nech si ludia pokojne kupuju Samsungy a LG :D coskoro im bude aj tych 500 Eury luto ;)

sgi320

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra