![]() |
|
freeSAT light a maďarské TVMohol by niekto napísat, ktore maďarske stanice funguju na karte freeSAT light za 5E mesačne (20+20Euro),neoficialne vo vlastnom prijímači?VU+uno,AZbox
|
gama
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: freeSAT light a maďarské TVSTV1,STV2,MarkízaDoma,JOJ,JOJ Plus ČT1,ČT2 Prima,Prima Cool,Prima Love Barrandov,TA3,CNN Sky News,BBC World Bloomberg,CCTV News m1,RTL Klub,Nóta tv Óčko,Nova,Nova Cinema TV 2,Cool Viasat 3,TV6 4 story TV,Fem 3 Echo,Viva Hungary http://www.tpplus.sk/?p=productsMore&iProduct=105&sName=freeSAT-karta |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
@Vladiale co TV2, Viasat3, Cool ci FEM3??Mas Light a nie Medium a mozes prosim prepnut na niektoru z nich? D. |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: freeSAT light a maďarské TVAno prosímhttp://www.tpplus.sk/?p=productsMore&iProduct=106&sName=freeSAT-light |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
TV2tak ja neviem, ja som asi nab1bly alebo slepi ale nikde na tej stranke ani na web freesat nevidim ze na Light su aj TV2, Cool, Viasat, Fem3!Ale tak Ty ju mas a ide Ti to!? Pytam sa na realnu fyzicku skusenost, nie web nejakeho predajcu. |
krikri
![]() |
|
RE: freeSAT light a maďarské TVIde aj NOVA, aj TV2 Viasat 3, VIasat6 |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: freeSAT light a maďarské TVVy uz mate fyzicky karty FreeSat? Ja jsem si u UPC objednal cca pred 14 dny a...............nic.K memu velkemu podivu se prozatim s prislusnou kartou nedostavil ani vrcholny obchodni manager v obleku z Lucemburska-a to jsem ho chtel pockat na letisti Ostrava-Mosnov.:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: freeSAT light a maďarské TValebo satupc.meu.sk |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: freeSAT light a maďarské TVkrikritak tak, z hu zakladu ide vsetko okrem filmuzeum, echotv, atv a hirtv vid tv2 system: Cryptoworks caid: 0x0D97 pid: 0x1715 prov: 000004 cw0: 72 31 95 38 9C 36 BE 90 cw1: 7E 07 E5 6A 44 7D ED AE Signature OK source: net (newcamd at 127.0.0.1:34000) 154 msec -- Fri Sep 23 19:31:11 2011 Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: freeSAT light a maďarské TVjo a este pro4 nejdeV kazdom pripade, ak to takto ostane, skylink sa prevalcovaniu freesatom na juznom slovensku navyhne :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: freeSAT light a maďarské TVnevyhneSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@jozefdik tebe aj ostatnym za odpoved.je to hrozne neprehladne a podla mna este asi stale vo vyvoji. sami freesat pre Light neuvadzaju tie stanice, ale tak oficialne Slovenske freesat nema co uvadzat sirenie Hu programov na Svk. Ja freesat nepotrebujem ani tak pre seba - tak ako pises u nas na juhu ludia chcu tieto stanice. moze to byt dobra nahrada pre HelloHD kartu pre madarske stanice a sucasne slovenske napr zo Skylinku a pod. Do konca roka ak par veci doriesia v upc by to mohlo byt aj zaujimave |
krikri
![]() |
|
@jozef BAVidím, že používáš "ty správné" emulátory. Jen tak dál... R^Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: freeSAT light a maďarské TVjj :), tak newcs - mgcamd je moja oblubena kombinacia, skoda uz len, ze v newcs nejak nejde rozbehat UPC nagra caid 1815. Hlasi sa ako 1800Zaujimave pri tom, ze digi 1880 chodi v pohode, newcs ju nacita ako 1801 ale bezi a emm tiez v pohode Tam ale pouzivam newcs 1.61, kedze pri novsich newcs bol problem s usermi co sa pripajaju z dynamickej ip. Ak sa trebars na newcs 1.67 prihlasil user pod urcitym menom heslom, casom u neho vypadlo 220, alebo z nejakeho dovodu restartoval router, fasoval novu ip a newcs mu uz nedovolil prihlasit sa .. pomohol jedine restart newcs. ver 1.61 s tym nema problem. Vsimol si si nieco podobne? Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: freeSAT light a maďarské TVjozefBA, ozvi sa mi na loon@orangemail.sk Dik...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
![]() |