Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

ako nahrať novy firmware do kaon 570

Páni ako nahrať nový firmware do kaonu 570? Potrebujem odstrániť chyby v diakritike a čítačka mi pri cs link ako aj sky link karte seká.Prosím cez čo ako, kábel RS 323mám ale ako dalej, dajte nejaký lopatistický postup, dakujem. ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ako nahrať novy firmware do kaon 570

Nenapisal si, aky 570 mas. Pokial 570CX a pokial mas kartu ICE, tento prijimac to uplne nezvlada a zasekava sa obcas obraz. Osobne to mam vyskusane s pouzitim internej citacky, aj CAM CW modulov. Co sa tyka diakritiky, pre 570CX neexistuje FW, ktory by mal v EPG korektnu CZ a SK diakritiku. Navyse si tento Kaon neuklada, ktoru zvukovu stopu chces pouzit. Vzdy po prepnuti na kanal, kde je aj anglicka stopa, budes pocut anglictinu. Pripadne prvy v rade z jazykov priradenych k tomuto kanalu.
Pokial mas 12.C1.A5, daj tam FW BM-8400 STA2, bude fungovat aj interna citacka.
Na sat.us.pn najdes ako FW, tak aj navod, ako to dostat do Kaona. Je to v anglictine. Pokial by si potreboval navod v SK, mozem dodat. Len to musim niekde vyhrabat, roky som to nepouzival.

vado
Registrace: 6/2006

Mám 570 CX, čítačka bez zmeny, original.V čítačke mi sekalo Gital kartu, tak som ju vymenil za ICE sky link, zase to isté, teraz ICE sky link cez modul červený eurocam všetko šlape len ma se.re tá diakritika.Se.rem asi na to, je to starý krám, vymením to ak zlyhý za rok dva a hotovo. :(( Už mi to ide na city, skúšam všetko možné a nič. dík za reakciu

Tami

išlo mi tam len toto:BoatLoader 2.1.9 v3, ten mi nainštalovalo,neviem k čomu to je dobré ale to je jediné čo som tam dostal.Kašlem na to už Rv

Tami

Nevzdávej to. Dej @, dáme písmo. Mně fungujou všechny Kaony i Fuby se Skylink, ICE, CS Link. Nějak se mi to nezdá.
Na Loaderech záleží.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Při opravě zdroje mi Zorbas do Kaona 570CX nahrál originál, ale ani pak se EPG nezobrazovalo korektně. Myslím že to Kaony prostě neumějí.

simon
Registrace: 5/2007

No, 2.1.9v3 je ten najmenej vhodny BootLoader. Pokial si pamatam, tak nedovoli do kaona naladovat ziadny FW. Uplne ako prve je potrebne naflashovat BL 2.1.9v4. Pozor, ide o dost riskantnu vec. Ak v pripade flashovania BL vypadne napajanie, bez specialneho vybavenia (J-tag) to Kaon uz nerozchodi.
Ak tam uz bude 2.9.1v4, s naflashovanim FW uz nie je problem.

vado
Registrace: 6/2006

HiFiOK

united.sk@zoznam.sk

Tami

HiFiOK

ak pošleš mail ako na to alepodrobne cez čo aký program, konkrétne čo nahrať tak ti budem vdačný, ja teraz už nemám na to čas, musím sa venovať zase dalšej robote. dík ;)

Tami

Tami, už jsem písnul. Více večer.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra