![]() |
|
DVB DREAM a rychlostPoužívám DVB DREAM celkem dobrý program, který mi vyhovuje. Na parabole mám 3ks konvertorů, které přepínám přes DiseqC. Přepínání u tohoto programu se mi zdá ovšem strašně pomalé a čeká se někdy hodně dlouho, než přepne například z Astry 19,2 na Hotbird 13.Zkoušel jsem i DVB Viewer a tam je přepnutí okamžitě. V nastavení DVB DREAM jsem viděl nějaká časová nastavení přepínání DiseqC, zkoušel jsem si s tím i pohrát ale nejde to. |
miky05
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: DVB DREAM a rychlostNepises podstatne veci: jakou mas kartu a zda mas posledni oficialni verzi DVB DREAMu - mas asi starsi nez 1.5f a porizenou "zdarma"...DVBViewer PRO je lacinejsi (15€) a lepsi sw nez DVB Dream (35$). Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: DVB DREAM a rychlostMám Tevii S650 (USB) s DVB viewer to běží perfektně. Jediné co mi na tomto software nevyhovuje je seznam kanálů. Nedá se tam nastavit rozbalený celý seznam všech programů, řazený podle satelitů |
miky05
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: DVB DREAM a rychlostDVB Dream je vynikající software. Vyniká zvláště bezvadnou funkčností v kombinaci s oblíbenými pluginy (jako je třeba vPlug nebo Hadu). Já ho používám nejradši. Řešení toho problému s přepínáním by možná mohlo být v použití modulu bda_All.devNěco se o tom psalo kdysi dávno i tady na fóru. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
![]() |