Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Cyfra+ @ralw,openkaa aj.

Tak jsem dnes navštívil Polský Těšín, za účelem koupi karty Cyfra+ Prepaid. Hledal jsem prodejnu Euro-Sat. Na ulici Mennicza 52 již není, je přestěhována na ul.Oszaka10/2,v blízkosti zmiňované cukrárny Bajka, kde je momentálně v provizorních podmínkách a na stejném místě budují novou prodejnu. Mé zjištění bylo takové, že s Cyfrou+ nemají vůbec nic společného a zaměřují se pouze na Cyfrowy Polsat. Takže tam jsem nepochodil. Milá paní, která tam prodávala, mi ovšem poradila, že hned za rohem je ul. Mennicza 9, kde sídlí firma PHU Miroslaw Orzechowski a nabízí tuto službu(u této prodejný mu ze zdi trčí reklamní poutač Cyfra+, nelze přehlédnout :) ).

Je to malý krámek, kde sedí mladá slečna. Ihned pochopila co po ní chci, přistoupil jsem k platbě, kde mi sdělila, že platbu lze provést pouze ve zlotých. Žádná kreditka, euro. Zaplatil jsem tedy, dala mi kartu a kus papíru, kde jsem měl účtenku jakou službu využívám a smluvní podmínky. Samozřejmě jsem se ptal na aktivaci apod.

Jakmile jsem přijel domů, tak jsem kartičku vrazil do přijimače(UNI čtečky) a cc. za 20 min naskočil obraz.

Třeba se bude toto Info někomu hodit.

Casio
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98
Odpověď v diskusním vlákně

Nechci zákládat nové téma

Můžu se zeptat, v jakém kurzu satsklep.pl účtuje cenu pro ČR? Předběžně jsem si vybral zboží ze vším všudy(na dobírku) za 223Euro takže x 25kč = 5575Kč, ale pochybuji. Niky jsem ze "zahraničí" nic neobjednával. Proto se ptám, díky.

Rocco
Registrace: 2/2010

RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.

To záleží na tvé bance přece, ne na Satsklepu.

polulin
Registrace: 10/2007

Cyfra+Gol HD

Casio:Panové,provedl jsem obě doporučené možnosti,1 možnost, 8hod.zapnutý satelit v noci.miro2:druhá uvedená možnost,8 hod zapnutý satelit za deního světla.A po programu Cyfra+Gol HD,Cyfra+Veekend HD ani památky.Tak kde se stala chyba?,asi v té kartě kterou vlastním,nebo máte jiný názor.Dík za odpověd´´.

miljon
Registrace: 3/2010

Od koho tu kartu máš? Zkusil bych brnkout tomu dotyčnému, jestli by nemohl provést refresh té karty. Popř. bych ji vyzkoušel i v jiném přijímači pokud je to možné. Zápisy na té kartě vidíš? Tohle musí šlapat..

Casio

Kontaktuj Rafu Synowskiho, popiš problém, požádej o refresh a přepni na TVP Info. Ke mě se dostala včera karta s paketem Start, kde jelo všechno možné, jen ne Canal+ kanály. Po zaslání mailu a provedení refreshe se to rozchodilo během 10 minut. Kontakty jsou na jejich webu.

polulin

Canal+Gol HD

Já vlastním kartu Cyfra+Multipakiet-Canal+HD.Možná že nebudu moci tyto nové kanály sledovat na uvedené kartě.Napsal jsem p.Synowskému o problému a zda by mi neporadil co stím,popřípadě provést refresh mé karty.Tak uvídíme jak to dopadne,dám vám vědět.Zatím díky za odpovědi.

miljon

Canal+Gol HD

Hezký den.Tak jsem poslal panu Synowskemu zpravu aby mi poradil jak mám lokalizovat progamy Canal+Gol HD a Canal+Weekend HD Poslal mi tuto radu,prosím o přepojení na Canal+,já vyšlu reaktyvaci(nový zápis)na kartu a do 1,5 hodiny by mělo začít vše fungovat.Jak napsal tak jsem učinil,pak jsem to přepnul na kanal Canal+GOL HD a na obrazovce se mi objevilo že nemám oprávnění tyto programy sledovat.Tak nevím co dělám špatně,nebo opravdu na tu mojí kartu to nemohu sledovat.Dík za radu.

miljon

Co máš za stroj?

polulin

Canal+Gol HD

Můj přístroj je Humax 2000 HDCI.

miljon

O.K. To má univ. čtečku, nebo to máš v modulu, jestli jo, tak co to je za modul ?

polulin

Canal+Gol HD

Mám to v modulu Cyfra+HD,kod Mediaguard

miljon

Aha, tak to jsme doma. Ten modul na tom novém transponderu blbne. Ve fóru na satkurieru se o tom taky zmiňují. Čekají na nový fw, měsíčně platícím abonentům dávají zatím nějaký Sagem HD stroj. Budeš muset počkat, nebo si koupit něco jiného.

polulin

Cyfra+@ralw,openkaa aj.

polulin:Takže koupit nový sat.přijímač,ale jaký.Já dávám přednost před vynikajícím obrazem,než před technickými vychytávkami.Můžete mi něco doporučit,já se rozhoduji mezi Goolstreamem Neo a VU+Uno.Děkuji za upozornění a odpověd´.

miljon

od 13E k 0,9E nie je daleko-12 HD programov z toho 6-1080i,jeden 3D,všetky FTA+niekolko ozaj zaujímavých programov,čo vy nato

pietrolam
Registrace: 11/2011

Canal+Gol HD

Poradte,kde unás zakoupit modul Aston Crypt v. 2.26.Děkuji za odpověd´.

miljon

miljon - aston

Ještě vydrž: http://satkurier.pl/news/70188/cyfra-problemy-z-odbiorem-kanalow-z-11-411h.html

polulin

polulin

Ted´je otázkou jak dlouho to bude trvat,než to všechno dají do pořádku.K tomu všemu ještě převedli Canal+Film HD na novou frekvenci 11-411h.To jim jde rychle.

miljon

Ten C+ Film HD im isiel tak rychlo previest na novy TP, ze som to ani nestihol zaregistrovat. A ze preco mi nesiel...

:)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

miljon

Jestli jsi to kupoval v Polsku, tak se zkus domluvit s prodejcem na dalším postupu, třeba ti za slušný peníz udělá upgrade modulu, popř. navrhne jiné řešení. Oni jsou v tomhle strašně vstřícní, tam totiž podpora pro zákazníka nekončí prodejem výrobku, jako často u nás.

polulin

polulin

Z Polského obchodu kde jsem kupoval kartu,tak prodávající mi odepsal na můj dotaz.Bohužel,Cyfra+má problém z modulem Canal+HD,protože nerozkoduje nové kanály.Jak nás informovali znaj problém a pracují na odstranění závady.Máme naději že tu závadu odstraní co nejdříve.Modul jsem kupoval ČR,před 8 měsíci.Tak že jsou 2 možnosti,bud´počkat(ale jak dlouho),nebo koupit nový modul Aston Crypt,v 2.26

miljon

Píši cc. po půl roce, zápis podle smlouvy měl končit k 28.2.12. Momentálně vše běží bez problémů. Zápis, který vidím v přijímači mám k 25.4.12. Tak uvidíme, jak dlouho ještě pofrčííí :)

Casio

Casio

dej kartu za blocker a nic Ti nesmažou. Pak ji zkus po 25.4. oživit....

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Jo to je jasná věc :)))

Casio
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra