Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

epg

Zdravím,už asi rok mi nejde epg na nova hd,hbo hd,nova sport hd a čt hd.Nejde mi epg asi jen u jednoho transpordéru.Myslel jsem že je chyba u UPC ale včera si rodiče pořídili taky vlastní přijímač(taky mají upc) a když jsem u nich kanály ladil tak mají u těchto kanálu epg.Oni mají AMIKO a já mám technisat digit hd8-s.Nevíte kde je problém?

peky6
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: epg

No me to jde na AZBOXu a neslo do vcerejska na Arive 200HD od vcerejska necekane zase ano. Asi je to typem prijimace...

ask
Registrace: 4/2005

peky6

V menu přijímače-Programový deník- máš nastavené epg? tuším že je to žluté pole s "okem".

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Ano mám epg nastavené to jsem zkontroloval.Takže fakt vubec netuším proč nejde u těchto stanic epg.

peky6

peky6

Jestli to máš teda tak nastavené jak by mělo být tak skus tam kde ti to nejde tak frekvenci vymazat a znova naskenovat, jinak je poslední a nepopulární věc a to-tovární nastavení.Pak je tady eště možnost že by to mohl vědět"dagy2".Ale pořád si myslím že to máš blbě nastavené.U mě to chodí bez jakýchkoliv problémů ale nemám UPC.Musí být ale to "oko" funkční a uloženo do paměti.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

nebo sem

hoď mail a pokusíme se to řešit přes něj. ;) R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

v návodu k obsluze

na str30-6.13 elektronický průvodce tv/sfiplus/--to začíná.Našel jsem ti začátek-psát to tady nelze to bych se upsal-je to jak by to mělo být nastavená.Pokračuje to až snad do článku6.13.7.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Problem je ale že mi epg dlouho předtím fungovalo pak najednou přestalo jít jen u jednoho transpordéru.Nejsem jediný kdo má s tím problém už se to řešilo tady https://www.parabola.cz/forum/topic-64130/.

peky6

Jinak jsem už taky zkusil vymazat a znovu naskenovat a nic.

peky6

Jinak tady email peky6@seznam.cz
Dík

peky6

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra