Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta Irdeto

Ahoj pánové,vím,že se to tady asi už probíralo mockrát,byl sem mimo CR a nechce se mi hledat.Jen krátce ví už někdo jak bude Skylink řešit starší lidi,kteří nevyužijí akci karta-výměna?Bude jich asi dost,včetně mýho otce,tak nevím jestli mu ji koupit,nebo počkat?Možná,že si odpovím sám,že v r.2012 už karty ICE nebudou???? Takže plná sazba za Irdeto + přijímač??. Díky za odpovědi-vydržím vše :-)

Tonnny
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

hdpe

M77 Group S.A. má sídlo v Luxembourgu. A ohledně Kryptování rozhodně nic měnit nebudou. Tedy pokud IRD2 nepadne. Ale to je už jiná pohádka.
Příště zkus psát střízlivý, možná ti to půjde i slušněji.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

@wladys

Zdar,mam cca 0,75 promile,tedy temer strizlivy,ale prozatim porad nechapu,proc a nac by mel nekdo,neco a nejak menit.Vysvetli mi to prosim aspon na 5 fomatu A4:)
Diky.

hdpe
Registrace: 11/2007

Vu+Duo

Prosim o radu,jak přepínat A tuner a B TUNER.Mam dvě paraboly na motory.100 a 150cm.Dik za radu.

Tonda2
Registrace: 2/2011

RE: Karta Irdeto

VU+ DUO nemam,ale u drymu je vzdy priorita tuner "A".Proto by Ti mel vzdy tuner "A" tocit jako prvni s parabolou.Pokud budes nahravat na tuner "A" (bude obsazen),pak ude teprve nasledne tocit tuner "B".
Musis tedy laborovat dle vkusukazdeho soudruha.Napr.100 cm zaparkujes na 23,5°E a nechas ji bez motoru jako jedinou.Paklize zvolis jakykoliv program mimo buklet 23,5°E bude se Ti ke zvolenemu programu tocit 150 cm.

hdpe

Vu+Duo

Diky za radu.150 mam v provozu od včera,tak se učím.

Tonda2
Registrace: 2/2011

Nic nekupuj, je to blbost, vyhozený peníze. Jde ti to, tak nic neřeš.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Karta Výmena

Tak túto kartu som poradil v "prvej vlne" výmeny dvom majiteľom prijímačov Homecast S3000CR a S3000CICR, ktorí si predplácali multi, resp. sa plánovalo dokúpiť pre ďalší prijímač kartu Next. Neurobil som dobre. Až dovtedy im to išlo bez problémov a teraz prijímače mrznú.

emo53
Registrace: 3/2009

hdpe

Nevím co chceš více vysvětlovat. Proč měnit jsem jasně napsal. Je jen na něm jestli tu kartu vymění. Ať ji v tom odzkouší a jestli to pošlape nevidím důvod proč neměnit. Je to podle mě lepší varianta, než třeba za rok kupovat nový přístroj, když by tento mohl ještě dál jeho otci spolu s ICE kartou sloužit. Předpokládám, že pak už nebudou k výměně ICE karty, ale čisté Irdeto karty a ta mu jaksi v CW čtečce nepojede.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

wladys

a ako si prisiel na to, ze o rok ice nebudu? :)

bola by to zbytocna strata zakaznikov utekajucich k sluzbe freesat

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Akce výměna za ICE může skončit kdykoliv. ;) ICE je jen dočasná přechodová záležitost. Vždyť to kdysi psal i pan Glisník. Takže, pokud mám doma stroj u kterého vím, že bude s ICE bez problémů funguvat není opravdu nač čekat. ;)
Čekat na to, že mi CW kartu pak někdo zcela zdarma vymění je nesmysl. Určitě pak nějaká výměna možná bude, ale jistě tam budou nějaké ty podmínky. A navíc to bude už jen čistá Irdeto karta. Toť můj názor.

wladys

Kdyz nebudeme jist rohliky,tak budeme jist suchary.Pan Glisnik zcela jiste vi kolik karet CryptoWorks mame my abonenti a tudiz musi mit pripraveny stejny potencialni pocet karet ICE.
Pokud tomu tak neni,pak lze dany stav oznacit za hazardni.Ono uz je to stejne v rukou holandskych soudruhu,cimz pripoustim,ze uvedene soudruhy a tedy velkobussinesmanagery ,to nemusi zajimat:)

hdpe

to by sme ale prilis moc predbiehali. Zatial stale vyse 80% uzivatelov skylinku pouziva cw box, ktory irdeto kartu nezozere a ak skylink nechce prist o dost velku cast predplatitelov, vymena ice tu bude este nejaky cas aj po vypnuti cw. Nuz ale ok, uvidime, co sa bude diat o pol roka, o rok :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

pochopitelne moja reakcia bola urcena pre wladys

jozef BA

Já Skylinku nevěřím ani slovo . Aby se paraboly zmenšovali tak se musí u nás zvětšovat , aby byla rezerva na třeba frekvenci 12109 atd. Já byl v německu kamarád který tam bylí se mi smál co to máme za operátora. On s přehledem chytá několik HD programů ve vyší kvalitě než u nás na 60 cm parabolu i když je horší počasí . Dále u jiných operátorů je karta výměna zadarmo , Skylink ji chce znovu zaplatit. Rv :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Kup si IRDETO

Chceš-li mít starosti jako já tak si kup irdeto!!Nikde se nedovoláš proč ti něco nejde a protelefonuješ majland !!!

tereza
Registrace: 5/2010

tereza

přesně tak R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@tereza

a čo máš za prijímač?

vador
Registrace: 6/2010

hdpe

To si jako myslíš, že pan Glisník nakoupil 1mil ICE karet? A teď ještě k tomu bude někde na gauči čekat až si jí všichni majitelé vymění? Tak to si mě teda hodně pobavil díky. :laughing:

wladys

Já zastávám názor, že se Skylink s tím přechodem moc babrá a mám obavu, že nový majitel bude mnohem razantnější v tomto. ;)
Největší srandista je pan Klička, který stále tvrdí, že CW pojede u CS linku ještě 5 let. :)))

wladys

Pan Glisnik k datu X.Y. bude vedet kolik karet CryptoWorks je aktivnich.Podle toho se pak zaridi (v pohode muze nechat vyrobit i milion karet ICE).Ano novy majitel bude predpokladem razantnejsi a proto je dalsi deni nevyzpytatelne.

hdpe
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra