Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

zápis skylink

mám jeden problém prosím vás.Vlastním kartu sérii 2853xxxxxx registrovanou od roku 2006 ale nikdy nebyla v přijmači.Kartu jsem dala místo cslink roční a chtěla jsem ji aktivovat ale je tam 3 dny a nic na kartě není žádný zápis dle newcs.reautorizace na kartu nepomohla.Na webu je také zaregistrovaná.Nevíte jestli tato karta jde nějak zprovoznit kromě ručního dopisování?Děkuji za odpověď

jjajapaja
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

jjajapaja

napis cele cislo tej karty.

Rosta1
Registrace: 3/2011

Rosta1

nechci ji dávat sem prosím napiš na jjajapaja@seznam.cz děkuji

jjajapaja

RE: zápis skylink

a mas to spravne nakonfigurovany ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

určitě ano nejde to ani přes cccam.už si s tím nevím rady

jjajapaja

Na tvém místě bych se podíval na konfigurační soubory newcs a jeho klienta (patrně mgcamdu), jestli nemáš zapnutý blocker a user v newcs má povolené AU, tak samo mgcamd musí mít AU zapnuté, aby posílal EMM na newcs server.

Další věc, ve které patrně bude problém, je ten rok cca 2006. Skylink totiž od toho roku 2006 měnil OP, SA snad i GA klíče na providery 04 i 08 a dnes - po tolika letech - už prostě v EMM streamu neposílá C841 instrukce na update klíčů - rozhodně ne teda všechny potřebné.
Tím pádem karta instrukce vyslané providerem vyhodnotí jako neplatné, protože ty ins jsou podepsané novými klíči, ale ty je na kartě nemáš a vzduchem ti už nepřijdou.

No, kdyby na to došlo, mám někde log těch instrukcí a podle UA karty bych je snad mohl dohledat. Newcs přes web rozhraní umožňuje manuální zaslání ins na kartu, takže by se to ručně zaktualizovalo.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

AlesHavel

je to ta série karet jak se v tom roce měnily úplně všem chodilo to poštou domů.Prosím tě napiš mě na email nebo mě zanech kontakt na tebe děkuji

jjajapaja

Nic neslibuju. Zadaří-li se, pokusím se na to v průběhu dneška podívat.

mail: d2mac.eurocrypt@seznam.cz

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra