![]() |
|
CS link karta Irdetojak vidím,tak HBO není pro každou kartu alespoň u mě.Všechny programy šlapou ale HBO se mě "nerozkodovalo" na akci vikend-nevíte proč? Rv |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
refresh cslinkdalší zákazník na refreshVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: CS link karta Irdetozadny refresh nepomuze,nejde to nikomu na irdeto kartach od cslink.Chtěli bychom vás nechat Terapii zažít na vlastní kůži, proto pouštíme HBO, kde bude seriál vysílán, všem zákazníkům na celý víkend zdarma. no co k tomu dodat,delaji si z huby (nevhodné slovo),.mohly to alespon oznamit dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: CS link karta Irdetoto je divný. a proč? třeba nikomu ten refresh nepřišel :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Refresh forum-návrh redakciA je to,pro všechny refrešovače bych navrhoval zrušit toto fórum jakožto satelitní a udělat ho takovou nějakou info linkou pro všechny který neuměj používat svoje krabičky a hlavně hlavu,vopravdu to jsou příspěvky na úrovni (nevhodné slovo)a samej freš a refreš tak si do prd.ele kupte normální set top boxy a nevotravujte s kravinama,tohle kdybych kouk na Italský fóra tak se oceňuje spamem ne li bannem ste fakt už trapný a divím se že vám to admin trpí..votrapové :fuming: :fuming: :fuming:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
To:skohyhodil jsem sem jen dotaz,na to to forum je-abychom si poradily a né si hrály "furt na chytrý"-tak stránku ať Admin zavře a nebudem se "vysmívat" jeden druhému ;P |
papay
![]() |
|
RE: CS link karta Irdetojako to fórum je proto aby se někomu poradilo taky občas. ale těžko asi může nahrazovat nekvalitní služby operátorů RvVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Refresh forum-návrh redakcid.e.m.e.n.t nebo v.ů.l nebo p.i.t.o.m.e.c podobně jako i.d.i.o.t není sprosté slovo proto nechápu že to Admin maže, je to pouze termín který označuje člověka,který není schopný samostatně obsluhovat satelitní zařízení a proto bych opravdu doporučoval tomu kdo tu maže "nevhodná slova"aby mazal celá vlákna typu freš a refreš a nebo platí za prvé poradna pro nevhodné slovo..refreš linka pro nevhodné slovo...fakt vopruz,možná to není těma de.. nevhodné slovo ale tím že maj špatnýho operátora kterej se o ně neumí postarat tohle se mi nikdy u operátora z Milána nestalo vše chodí jak má k mé spokojenosti a těm nešťastníkům co jsou u nevhodné slovo se můžu jen smát :laughing: :laughing: :laughing:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
skohyvsak mas v popisku cslink, ty refreshe dle meho nazoru taky zpusobuje to ze hodne lidi menilo pristroje diky nasim operatorum,zariti kartickari by to mely pochopit co tady pred lety slova upx a pod nemohly ani slyset.cs forever.celkem je mi to u (nevhodné slovo)e spis by si to mela poresit redakce s cslinkem kdyz jsou ruzne PR clanky,viz toto vlakno tazatel se chce zeptat proc mu nejde hbo kdyz ma jit zdarma,odpoved je ze cslink neni schopny to odkodovat na irdeto kartach a tam to nevzkrisi ani refresh.tak asi tak. jo ty "sproste" slova maze script :) :lookaround: dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
to papaySe ti kamaráde nesměji pouze tě lituji,ty za to samozrejmě nemůžeš že ti něco bylo slíbeno a pak velké kulové..je to prostě o poskytovali služby jak se ke svým ovečkám chová a máš bohužel špatného Baču protože ovce běhají po stráních a nemaj co žrátFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: CS link karta IrdetoA kolik operátorů z Milána vysílá české programy? Já prostě příspěvky co mne nezajímají nečtu.CSLink nemá infolinku 24 hodin denně, aby se refresh dal konzultovat s operátorem. Nejde to ani z webu. Proto mne žádosti o refresh nechávají chladným. Zkus to taky ignorovat. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: CS link karta Irdetoto je jedno jestli mu pomůže REFRESH nebo jestli to cslink zapomněl zapnout na kartách irdeto. žádný fórum nemůže nahrazovat nekvalitní nebo neexistující služby operátora!!!Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
lukas79Mě to říkal už táta že jsem se měl líp učit a kamáradit se pouze s tím kdo je chytřejší..jestli mi rozumíš ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: CS link karta Irdetojá se jen zeptal,a je vidět že by jste rádi tady dělaly z člověka "blbce"-říká se že "učený z nebe nespadl" ale někteří z Vás si můžou tu svojí "chytrost" i patentovat-to HBO mě nemorduje,dávají tam stejně ho..... ale reklamní hláška na netu byla "HBO pro všechny" na víkend :razz: |
papay
![]() |
|
papayBlbce z tebe nikdo nedělá. Máš problém, který by měl řešit CSLink. Ten ho bohužel neřeší, takže jediný kdo z tebe dělá blba je on.Nevím jestli ti refresh pomůže, problém bude v Irdeto kartě. Na CW to jde. Problém je, že polovina dotazů tady je na refresh. Nediv se, že to občas někoho nadzvedne. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
![]() |