![]() |
|
Minuta poslechu muziky na cs link?To by mne zajímalo kolik stojí poslouchání té odrhovačky na info lince cs linku dnes než to spojili to bylo dobrých 15 minut ještš že mám tarif kde je mi to jedno,bude to asi dobrý kšeft myslím??? :((( |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: Minuta poslechu muziky na cs link?a už tam neni B.Willis išiel nakrúcat film či co :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
848 bilá linkaVolání je pro volajícího z pevných sítí zpoplatněno poplatkem odpovídajícím ceně za volání do pevné sítě. Volání z mobilních sítí je zpoplatněno dle ceníku daného mobilního operátora. |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
RE: Minuta poslechu muziky na cs link?Skylink to má spravené tak, že ani tú hudbu nemôžeš v kľude počúvať, každú chvíľu mi tam nejaká slečna do toho kecala. :))) |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: Minuta poslechu muziky na cs link?Jo, kdyby Ti tak dělala erotické návrhy.... :))) |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@HiFiOKNávrhy mi dávala jedna slečna z cslinku, ale erotickými by som to nenazval. Jediné o čo jej išlo boli moje peniaze. :dead: |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
ještš že mám tarif kde je mi to jednojo a jakej tarif mas? Mimo O2 mobilniho neomezeneho se obavam, ze se ti v O2 budto kratily volne minuty anebo v ostatnich operatorech ani to a jsi zacvakal (nevyuziji se volne jednotky) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
848...Čili číslo 848... je úplně k h..nu velebnosti. Zlatej Skylink !! |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
![]() |