![]() |
|
Cs link - roční kartaZdravím a obracím se na majitele ročních karet Cs link. Taky se Vám stalo, že jste měli v této době telefonát , ať si převedete tuto kartu na neomezenou dobu(myslím zakladní neplacenou nabídku)? Před chvíli mi volali s tím že to jde nyní za 1000 kč, s tím, že do budoucna to už nemohou garantovat.(?) Tak nevím, ale mi to připadá, že začínají dělat pořádek s ročními kartami, se kterými už asi do budoucna nepočítají. Já jsem té paní říkal že zatím nemám zájem, ale nějak se vykrucovala a neustále opakovala, že do budoucna to už nebudou garantovat. :O :lookaround:Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartaProste cslink si nahaju peniazky do kasiDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartatak to mas blbi no tak nebudes koukat ja ji mam taky a co nikdo nevola :razz: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
GarantovatTakhle to funguje už dlouho, ta slečna která Ti volala, ti nesmí lhát, ale zase je ohodnocená podle toho co prodá, takže se Tě snaží přesvědčit aby jsi si kartou prodloužil zrovna na základě jejího zavolání. Nic víc za tím nehledej. A teoreticky je pravda že Ti nemůže garantovat že to příští rok bdue stát stejně, zrovna tak jako ti nemůže garantovat že zítra vyjde slunce, oboje je ale velmi pravděpodobné :-D |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
RE:No já mám naštěstí kartu Sky link, tu jsem bral jen do zálohy, v době, kdy ještě nebylo jasné, že oba pakety budou mít jednoho vlastníka. Šlo mi o eventuelní občasné placení některého balíčkuMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartaSmaž u své registrace na Cslinku telefoní čísla a budeš mít klid.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@ libor129některý balíček si občas můžeš platit i když Ti roční karta skončí ... |
Fire
![]() |
|
Re:Jasně, jenom mě zarazilo, že karta byla zaregistrovaná 30.8 a už nyní mi volali kvůli prodloužení. O té možnosti placených tv vím, mám s touto kartou své skušenosti z dřívějška.Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartataky mi nějaká paní volala začla jak mílius a když jsem jí řekl že nemám zájem tak náhle paní otočila že mi vypnou čt novu a to dost z ostra že budu mít tmu tak jsem jí to položil.od té doby klidAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartavolaji cca mesic po aktivaci a pak ti budou volat mesic pred koncem platnosti,dokonce neni vyjimaka ze v nedely po obede,vlastni zkusenost.co bude a co nebude lze jen spekulovat tak bych to nebral tak vazne ze to nepujde prodlouzit. kdyz maji takove komunikacni prostredky mohly taky informovat uzivatele irdeto karet ze jim nepujde hbo terapie promo,jsem zvedav jak to bude z dalsima akcema,pokud teda nejake budou :8) dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartaja som tiez teraz rocnu predlzil na neomezene a raz mi zavolaly a poslaly sms z cislom uctu a stalo to 40e a uz fakcim dalej a ani som nic nepostrehol na tv a som spokojny aj stym zakladom1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartaja som tiez teraz rocnu predlzil na neomezene a raz mi zavolaly a poslaly sms z cislom uctu a stalo to 40e a uz fakcim dalej a ani som nic nepostrehol na tv a som spokojny aj stym zakladom1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartamne volali z CS link ako jehovisti,tak som ich poslal do... P.S. Za 1250 Kč som kúpil v Jablonci nad Nisou cez internet SKYLINK s 2 mesiacmi HD v cene! |
MMZILINA
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartajeste s tim volani,volaj vetsinou v tydnu kolem 8hodiny ranni kdyz se nedovolaj v pondeli tak volaj v utery a tak furt.je to celkem husty fakt to nevzdavaj holky jedny ukecany :)dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartaTelemarketink nesnáším, je to něco jako podomní prodejci jakýchkoli nesmyslů! U nás lítají ze schodů.Praktiky CS Linku jsou velmi vtíravé až agresivní. Jejich výhrůžky typu, že nikdo negarantuje cenu doregistrace roční karty jsou velmi nesolidní, mají psáno všude, že doregistrace je za 1000, tak co vyhrožují. Nesolidnost, nesolidnost ...... Koupě Skylinku společnosti M77Group, CS Link v horizontu příštích měsíců a let vydělal, nemusí nic dělat (jako doteď), vše dostanou na podnosu, ostatně CS Link rozesílal prodejcům info, jako by Skylink koupili oni. Doufám, že management CS Linku bude patřičně ohodnocen. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
a to je problémsi k těm jejich číslům přiřadit zvonění ticho?už to mám dost dlouho a spokojenost,někdy se objeví nové číslo,zvednu a řeknu,že jsem na dovolené a platím roaming,ať zavolají jindy,omluví se a já k tomuto přiřadím zvonění ticho R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
P.Zipco furt proti cs linku,dyť to brzy spojí,a vy zase dokola- ať vám to taky neohodnotí !!! :)))Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE:Tak trochu tomu nerozumím přece když si koupíš např kartu skylink nebo cs link v základu za jednorázový poplatek kde jsou volné FTA kanály tak je to přece neomezené aspon tak to chápu já,čili pokud si nesjednám nějakou placenou nabídku navíc tak by se nic měnit nemělo ne ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: Cs link - roční karta@DVBTaké tomu tak rozumím, ale s CS Linkem mám zajímavé zkušenosti, např. prodloužení roční karty po 2 letech stálo zákazníka nikoli 1000Kč, ale 1400, jak je to možné, když všude hlásají 1000! Tenkrát to zákazník zaplatil, ale já jsem na tu sumu hleděl jak .... Nelíbí se mi také třeba zákaznická linka 848, proč by měl zákazník dotovat jejich linku? A tak by se dalo pokračovat. |
Zip
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartaAno, v terénu mám asi 40 ročních karet(každý dnes počítá každou stovku, takže z toho důvodu). Ale zákazníci jsou upozorněni, že za rok musí zaplatit 1000kč. Problém je v tom, že během dvou dnů od registrace už z CSlinku lidem začali volat ať hned uhradí 1000kč a přesně ty řeči co píše libor129 atd. A samozřejmě, hned zákazníci volali mě, co jsem jim to dal, že jsem podvodník, zloděj. CSlink odemne obdržel zajimavý e-mail. Z odpovědí, že vše dají k prověření, ale to jsou jen keci do větru. Prostě, neuvádět čísla a hotovo. Když bude chtít něco zákazník, zavolá mě nebo přímo na CSlink. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
Pánové prodejcia mistr ZIP,nemáte v tom prsty vy,na aukru koupím novou cslink s bonusem/+doprava/za 1200-1300kč,to to nemůžete říct těm zakazníkům,nebo z toho máte vývár ??? Si děláte pr.del z lidí i z nás tady !!! :( :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Cs link - roční karta@spykonějak Vám nerozumím? Pokud jsem pochopil Vaši narážku na prodejce, tak odpovídám otázkou - Vy chodíte do práce zadarmo? Jinak můj zákazník má u mne plný servis 2 roky zdarma, plačící z netu platí a za ty dva roky i přeplatí, těch chodí dost hlavně na ladění. Panbůh zaplať za změny f :))) :))) Když něčemu nerozumím, jdu za odborníkem, kterého za stejný čas, který strávím nad bádáním v něčem čemu nerozumím, svou prací, které rozumím, zaplatím. |
Zip
![]() |
|
@ ZipV ceníku starších tarifu http://www.cslink.cz/cs/cenik/#prevod-tarifu není žádný převod za 1400 takže buď kecáš, nebo jsi něco špatně pochopil a nebo jsi platil 1400 zbytečně. 848 je bílá linka, zákazník ji tedy rozhodně nedotuje a provider z jejího provozu nic nemá. Zbožňuju lidi co znají polovinu informací a dělají dalekosáhlé závěry. |
Fire
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartaonem rozdíl 4 stovek budou mít nejspíš na svědomí doplatky za 2 HD programy a přechod na nový tarif u starších karet/další Public programy z SK, Barr atd./Klasické české slovíčkaření a schovávačky. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartaAno, 1000 + 200 za HD a UHD je jistých. Ale aby doplácel dalších 200 za stv, cinemu atd(ten klasický poplatek), musela by ta roční karta být už staršího data. Ale možné to je a nemám důvod ZIPovi nevěřit.Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 12.10.2011, 09:49.08
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Cs link - roční kartaten přechod na nový tarif se většinou hradí z kreditu zákazníka, kde většinou za těch pár let něco naskáče, tudíž je přechod bez doplatku - většinou. Z těch STV se jedná co vím o Jojky a Markízu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |