Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cs link - roční karta

Zdravím a obracím se na majitele ročních karet Cs link. Taky se Vám stalo, že jste měli v této době telefonát , ať si převedete tuto kartu na neomezenou dobu(myslím zakladní neplacenou nabídku)? Před chvíli mi volali s tím že to jde nyní za 1000 kč, s tím, že do budoucna to už nemohou garantovat.(?) Tak nevím, ale mi to připadá, že začínají dělat pořádek s ročními kartami, se kterými už asi do budoucna nepočítají. Já jsem té paní říkal že zatím nemám zájem, ale nějak se vykrucovala a neustále opakovala, že do budoucna to už nebudou garantovat. :O :lookaround:

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cs link - roční karta

Já si jen vzpomínám na tu slavnou akci "Hromnice", Byla to myslím cinema + stv zdarma a pak se to doplácelo stejně ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ano, ty doplatky mě později také napadly, ale stejně je to nesolidní, pokud převádím kartu na neomezenou v době, kdy již NohaHD atd jsou v běžném neplaceném základu, tak doplatek má být avizovaných 1000. končím

Zip
Registrace: 1/2006

Nesolidní je to každopádně, ale to je v tomto demokratickým státě téměř všechno. Ale jsou vyjímky, třeba plzenský pivo je pořád solidní.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Ano ,já na gitalku doplácel 200,ale za to jsem dostal 1měs.totalu,teď se už nedoplácí nic ,prodejci to zneužívají a ani nechci vědět kolik si za 1r kartu účtují,o výměně a doplatku ani nemluvím !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra