Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Univerzální dálkové ovládání

Přátelé, po delším čase jsem zde z dalším z řady neobvyklých dotazů. Používám sat. přístroj Opticum 9600 HD v kombinaci se stařičkou CRT televizí Thomson (TV modernizace průběžně probíhá v jiných místnostech:-). Jelikož ovládač od satelitu nemá kryt na baterky a ovládač od televize zcela odešel, napadlo mně, že si koupím něco univerzálního. Máte s tím někdo zkušenosti? Mě se totiž nechce věřit, že by to se satelitem mohlo bez problémů fungovat. Díky za případné rady

Igis
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Univerzální dálkové ovládání

Logitech Harmony One nebo jiná levnější či dražší varianta. Databáze přístrojů na Internetu, možnost učení z originálnío DO, konfigurace přes PC.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

díky za radu, asi si jej objednám, případně levnější verzi bez displeje, jen ten support mého zařízení nějak nemůžu zatím dohledat:-)

Igis
Registrace: 2/2006

ked v databaze pristrojov svoj typ veziu nenajdes /napis rucne a povely zdaj z originalneho do uciaceho ovladaca.

ivan22
Registrace: 4/2008

Poměrně hodně se (překvapivě) vychvaluje univerzál z Lidlu:
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/index_20927.htm
Bývá často v akci tuším za 165,- Kč. Na to, že to je Lidl, je to použitelné.

KamilZ
Registrace: 11/2010

Logitech Harmony 300i - u mne: TV Hyundai, IPbox 9000 HD a HTPC+iMON.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

ten

lídlovskej chodí super a je i mechanicky dost kvalitní,ovládá až 10 přístrojů,umí se naučit ovládat cokoliv,i zamykání auta R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

univerzál ovládač

takže ten z lidla len doporučujem,mám dva ,sú skoro nezničitelne a naučil som ho na tv ,2sat,vcr,dvd- rec.,dvbt,a ešte aj "vežu"a každé inej značky R^ treba dat len pozor aby sa nahodou niektoré signály nezhodovali...teraz nedávno som zobral ďalšie po 5 euro :8)

ozon1
Registrace: 6/2011

Univerzální ovladače dokáží většinou ovládat pouze základní funkce. Jak budeš chtít něco v menu nebo naladit, tak máš vyh.ulíno. Zatím jsem se nesetkal s takovým, který by rozumě chodil. Ten z lídlu jsem si taky koupil a šel rovnou do koše.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@kuba

A měl jsi např. již výše zmiňovaný Harmony One? Zřejmě ne, protože jinak bys takovouto blbost nevypustil do světa ...

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

mám na prodej jeden nepoužitý SilverCrest z Lidlu, kdyby měl někdo zájem. Syn koupil dva a jeden mi dal. Já ale používám Sony.

dedafelix
Registrace: 3/2009

musim souhlasit, Harmony One mam doma a je to super ovladac. Originalni ovladac od zadneho zarizeni jiz neni potreba pro zadnou operaci.

izidor
Registrace: 3/2008

@Igis

pouzij tento link
http://myremotesetup.com/EasyZapper/New/ProcSpice/landing.asp?par=val &cl=us,en
a zjistis, zda je tvoje zarizeni podporovane primo z databaze, tedy ani originalni ovladani pro uceni nebudes potrebovat

izidor
Registrace: 3/2008

RE:kuba

teda neviem,prečo do koša ale ja som ho naučil akýkolvek príkaz od TV až po dvd-rekordér,stačí len pridelit tlačítko...aj v menu ,aj ladenie ,spravím s ním všetko čo potrebujem R^ malý ho už min. 20x prasol o zem a niet poruchy

ozon1

Jackal. Harmony opravdu neznam. Taky jsem napsal vetsinou a ne vzdy. Ja se zatim s funkcnim univerzalnim ovladacem nesetkal. Jo a na tom lidlu trvam. Ten jsem v ruce mel.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

kuba

nejsi kuba?,to bych pochopil,ten lídlovskej se dá naučit,jakékoliv tlačítko můžeš naučit jakékoliv z jiného ovladače,tak že i menu a cokoliv,vrať se rychle do popelnice R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@kuba

Na jednu stranu tvrdíš většina a na druhou, že jsi se s pořádným UDO nesetkal. Takže jsi nám vlastně dal informaci o ničem - tedy vlastně o tom, že si se ještě s pořádným ovladačem nesetkal a to jednoduše proto, že jsi ho ještě nikdy neměl .... Užitečné ... :))) :)))

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

jackal

A co jsi nam vlastne chtel nyni sdelit ty?

kuba

kubo, kubo, nemá to smysl - jen jsem se pozastavil nad tvou schízou ... :))) :)))

Jackal

Mluvis o sve chorobe?

kuba

K tomu Lidlovýmu DO je na netu info dost. Dle mého R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

:) on ho hodil do kose, to nechapes ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Pánové, asi máte jinou představu o fungování univerzálního dálkového ovládání. bublajz opět nulový příspěvek, jako vždy.

kuba

RE:keba

ja neviem,ale mám teda s univerzálom štartovaŤ auto? :laughing:

ozon1

Zdravím,jde někomu ten uni.dálkač z Lídlu spojit s Arivou 22O combo? Pokud jo,jaký kod mu to našlo?Všechny přístroje jsem spároval,ale Arivu ne.Dík.

ralw
Registrace: 1/2005

Nechci rici nic jineho, nez ze..... Nemam rad universalni dalkova ovladani. Jako nemam rad univerzalni auto, univerzalni stravu a jine univerzalni radne nefungujici vo.loviny a nahrazky.

kuba
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra