Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Univerzální dálkové ovládání

Přátelé, po delším čase jsem zde z dalším z řady neobvyklých dotazů. Používám sat. přístroj Opticum 9600 HD v kombinaci se stařičkou CRT televizí Thomson (TV modernizace průběžně probíhá v jiných místnostech:-). Jelikož ovládač od satelitu nemá kryt na baterky a ovládač od televize zcela odešel, napadlo mně, že si koupím něco univerzálního. Máte s tím někdo zkušenosti? Mě se totiž nechce věřit, že by to se satelitem mohlo bez problémů fungovat. Díky za případné rady

Igis
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Univerzální dálkové ovládání

ovladac vies naucit, staci namierit na original ovladac univerzalne dialkove potom stlacit tlacitko na originalu ktore chces naucit a na univerzalnom tlacitku kopi

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Kubo

všiml jsem si,že se musíš projevovat za každou cenu.Stojí Ti to za to?Víš, co Ty nemáš rád ,tady asi moc lidí nezajímá.Jinak Ti přeji pěkný den.Ralw

ralw
Registrace: 1/2005

RE:nemám rád

kubo,kubo,Ty si asi anti- kubo,ako anti- hmota.všetci sa snažia využit jednu vec na čo najviac účelov,len Ty nie.si asi výnimočný ako tá antihmota. ja tiež nemám rád univerzálne pneumatiky,ale preto ešte nezatracujem všetko univerzálne ;)

ozon1
Registrace: 6/2011

@kuba

O moc přicházíš. Jakmile si zvykneš, že na jedno tlačítko provedeš celou sekvenci povelů, tak se špatně odvyká (zapnout TV, satelit, receiver, přepnout vstup na TV a receiveru ze satelitu.....

KamilZ
Registrace: 11/2010

RE: Univerzální dálkové ovládání

ralw, Mně taky nezajímá tvůj názor, přesto ti to nevyčítám.
ozon, jen jsem řekl svou zkušenost s uni ovladačema nic víc a nic méně.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra