![]() |
|
Univerzální dálkové ovládáníPřátelé, po delším čase jsem zde z dalším z řady neobvyklých dotazů. Používám sat. přístroj Opticum 9600 HD v kombinaci se stařičkou CRT televizí Thomson (TV modernizace průběžně probíhá v jiných místnostech:-). Jelikož ovládač od satelitu nemá kryt na baterky a ovládač od televize zcela odešel, napadlo mně, že si koupím něco univerzálního. Máte s tím někdo zkušenosti? Mě se totiž nechce věřit, že by to se satelitem mohlo bez problémů fungovat. Díky za případné rady |
Igis
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 44 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Univerzální dálkové ovládáníovladac vies naucit, staci namierit na original ovladac univerzalne dialkove potom stlacit tlacitko na originalu ktore chces naucit a na univerzalnom tlacitku kopiDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
Kubovšiml jsem si,že se musíš projevovat za každou cenu.Stojí Ti to za to?Víš, co Ty nemáš rád ,tady asi moc lidí nezajímá.Jinak Ti přeji pěkný den.Ralw |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE:nemám rádkubo,kubo,Ty si asi anti- kubo,ako anti- hmota.všetci sa snažia využit jednu vec na čo najviac účelov,len Ty nie.si asi výnimočný ako tá antihmota. ja tiež nemám rád univerzálne pneumatiky,ale preto ešte nezatracujem všetko univerzálne ;) |
ozon1
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
@kubaO moc přicházíš. Jakmile si zvykneš, že na jedno tlačítko provedeš celou sekvenci povelů, tak se špatně odvyká (zapnout TV, satelit, receiver, přepnout vstup na TV a receiveru ze satelitu..... |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: Univerzální dálkové ovládáníralw, Mně taky nezajímá tvůj názor, přesto ti to nevyčítám.ozon, jen jsem řekl svou zkušenost s uni ovladačema nic víc a nic méně. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |