![]() |
|
Co mám dělat s parabolou a konvertorem ?Dělají nám rekonstrukci paneláčku a tak můj zánovní talíř s monoblokem na obě Astry se poroučel z balkonu a leží mi na chodbě před bytem :dead: - společnej satelit už běhá. Mám to snad odvýzt do sběrnýho dvora nebo mi za to dá ten sateliťák co mi to prodal před 2 lety jako novej komplet HD Golden 980 aspoň na pivo, abych se mohl před manželkou pochlubit, jakej jsem obchodník :lookaround: ? Mám mu to vůbec nabízet nebo někomu jinýmu, když těch talířů je odmontovanejch z paneláku jak z cikánské ubytovny ? Žena mi dává sodu, ať už to konečně uklidím :zombie: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Co mám dělat s parabolou a konvertorem ?tak to vymen v hospode za pivo ! urcite to nekomu poslouzi. btw odkud jsi ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Co mám dělat s parabolou a konvertorem ?Dej to na aukro a aspoň na to pivo budeš mít ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
blíží se zima,tak si udělej ruský sáňky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Co mám dělat s parabolou a konvertorem ?Parabol není nikdy dost, normálně ji prodej. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Co mám dělat s parabolou a konvertorem ?a vyměň manželku ;) |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Co mám dělat s parabolou a konvertorem ?Vyhodit to můžeš kdykoliv, ale když jsi to měl na balkoně a nevadilo Ti to, co to dat zpátky a šoupnout tam nějakou jinou družici, třeba astru 28, kde je hodně muziky a dobré rádia. Nebo na Hotbirda, nebo Sirius s ruštinou atd. Podívej se do přehledů, co by jsi využil....Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Co mám dělat s parabolou a konvertorem ?Možná Tě ješte manželka pochválí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Co mám dělat s parabolou a konvertorem ?jestli je to 80, tak mi ji dovez a dám ti na 5 piv a na cestu |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
![]() |