![]() |
|
CS Link IRDETO nejde MinimaxDobrý den, chtěl bych předem poprosit o radu, v čem by mohl být problém.Před cca měsícem jsem si pořídil novou kartu CS Link IRDETO.Vlastním přijímax Ferguson Ariva 200HD a nejde mi stále naladit jediný program a to je Minimax.Nevíte čím by to mohlo být? Již několikrát jsem zkoušel měnit FW, dával jsem starší, nyní mám nejnovější od výrobce a stále nic :(( Je to pro mne jeden z nejdůležitějších programů pro syna.Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Má už CS link v IRDETU tento program? Ladím dle frekvence uvedené na stránkách CS linku a stále nic :-( Hledám na frekvenci 11992 horizontal, 27500. Díky za každou radu, už jsem bezradný a na netu jsem stejný problém nenašel :lookaround: Díky za radu. Honza |
Jenda12
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: CS Link IRDETO nejde MinimaxTo vysielajú od rána do obeda pre deti a je to CS Film stanica kde od 12.hod idú staré filmy na frek.11876. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
zkus holadit do 20.00 pak už nevysílá program,karta s tím nemá nic společného,karta pouze dekoduje,naladit můžeš tisíce programů na orbitu i bez karet R^ :laughing: R^to puder-nepleteš si to s cs mini? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
a je toplacený program R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Roční cslinkirdeto-minimax jede,slerotik se ale nepodíval na frekvenci ! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: CS Link IRDETO nejde MinimaxInformaceTeletext ne EPG ano Kódování ano DVB titulky ne Originál zvuk ne Žánr filmový Jazyk čeština, angličtina Parametry 11876;H;3/4;27500 Doba vysílání nonstop Území ČR, SR O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
DezinformaceVážení, nepište sem nesmysly. Jak se dotyčný může i zde (nahoře v přehledech) dočíst, Minimax skutečně vysílá na 11.992 Mhz od 6.00 do 20.00 hodin. Potom je tam opravdu jenom tma (20-6). Nicméně na nových Irdeto kartách to normálně běží.... |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: CS Link IRDETO nejde Minimaxprogram je potreba naladit v dobe vysilani, tzn. do tech 20 hodin, jak psal pierrepetr |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: CS Link IRDETO nejde MinimaxHele,také se mi sekla ariva 120 a vážně po 20 hodině to nešlo naladit.Takže ladit do 20 hodiny a pak to šlo.Minimax 11992 H 3/4 27500 6-20 Hod-leták CS LINK |
radakrtek
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: CS Link IRDETO nejde MinimaxTak dnes jsem to prošvihnul, ale zítra dopolko to zkusím.Díky moc za rady, to co píšete dává logiku, já myslel, že to vysílá pořád, jen nejde pořad.Díky Honza R^ |
Jenda12
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
na některýchšrotech taky ve dne nenaladíš leo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |