![]() |
|
Kladno - DVB-T mux4, anténí systémnení tu někdo, kdo by mi pomohl, dokud neprší a nesněží upravit anténí systém (včetně satelitu s motorem) na Kladně. Není to tak dávno, co se mi nabízel pigfucker na těchto stránkách, ale nedaří se mi ho tu kontaktovat... Za dobrou práci rád zaplatím. |
hadrak
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
anténní...chybička se vloudí :lookaround: |
hadrak
![]() |
|
co konkrétněchceš upravit? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Kladno - DVB-T mux4, anténí systémMám na střeše 3 antény nebo dokonce 4, a na půdě spoustu kabelů v kterých se nevyznám. Chtěl bych do toho v nést pořádek a myslím, že by měla stačit jedna anténa (při DVB-T), případně 2. na MUX4 a zkouknou nastavení paraboly, mám nějak slabý signál asi tak půl roku... (je tam motor). |
hadrak
![]() |
|
jistě se někdoozve,já to mám asi 150km R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Kladno - DVB-T mux4, anténí systémNevím jestli chceš kontakt na někoho kdo Ti to "nějak" udělá a pak půjdete spolu na pivo..Nebo profíka co Ti to udělá 100% a Ty mu pak dle dohody zaplatíš Pokdu chceš profíka můžu ti dát kontakt na někoho přímo na Kladně. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Kladno - DVB-T mux4, anténí systémMožná by nebylo od věci se zamyslet, jestli to pro Tebe má význam, určitě to nebude levné, není lepší "to brát" ze satelitu, obzvlášt když už ho máš? Mux 4 má slabší výkon, počítám, že Ti jde o HD programy, výsledek může být nejistý, na rozdíl od satelitu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Kladno - DVB-T mux4, anténí systémmam to 230km, ale kdyby si byl ochotny zaplatit i za palivo, tak by nebyl problem to vyresit v pripade ze se to nikdo neozve. Zrejme bych vzal i kolegy, s kterym obcas delam nejaky satelitni a pozemni digital instalace pro znamy, znamy znamych apod..PS.: na pozemko ti staci jedna antena, klidne nejaky sito, ale s poradnym zesilovacem, ktery vetsino u anteny byvaj totalne spatny, takze davam anteny se symetrakem a k tomu zesilovac externi. pokud by si chcel tak napis H3lMuT@seznam.cz mozna bych mel i cestu k znamy do Loun takze by to palivo se podelili nejak pomerove, ale to neni vubec jisty |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
patchci někoho, kdo to udělá tak, abych se v tom vyznal i já! po všech nasteveních, tak abych nemusel zase dlouho na antény šahat, dá všechny ty slučovače, zesilovače a rozbočovače (a já nevím, jak se to všechno jmenuje) nejlépe na prkno a popíšeme je. Takže klidně profíka, kterému dle dohody zaplatím. Ale hlavně člověka, který to udělá DOBŘE. :) |
hadrak
![]() |
|
RE: Kladno - DVB-T mux4, anténí systémto ti udela snad kazdy co tomu rozumi kdyz ho poprosis..vse je na domluve a komunikaci.. |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
hadrakTento člověk tak tam kam jsem ho doporučil a něco dělal vždy jen spokojeńost jinač bych si ani nedovolil ho doporučovat.Pokud chceš nech nějaký kontakt. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Kladno - DVB-T mux4, anténí systémhele nechces si radsi pockat, az se behem pristiho roku pustej dalsi dvb-t2 vysilace ? ceska televize neco blekotala ze chce do olympiady T2 celoplosneDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
hadrakA kdepak to na tom Kladně máš? jestli je tam MUX4 vůbec dostupný? Jinak u TESCA hraje i na pasiv. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
hadrakjinak na Kladno to mám 20km. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
Harry131bydlím u Sítné |
hadrak