![]() |
|
CT HD kliceMam kartu od skylinku a prestala mi fungovat CT HD. Podle vseho mi chybi klice na karte, kam se naladit pro novy zapis?Nebo muze byt problem jeste jinde? Nova HD mi jede bez problemu. |
petrfuks
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 15 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: CT HD kliceVzdy je nezbytne uvesti co je to za karta (TaT,ICE,IRDETO?),v jakem stroji/ctecce/modulu ji provozujes?Potom budou nasledovat rady a uvahy. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: CT HD kliceJde o postarsi cryptoworks kartu CAID 0D03, ctecka phoenix. |
petrfuks
![]() |
|
RE: CT HD kliceNo a kde ji mas pripojenu? K drymu,k PC ci kde?Kdy jsi to zapojil?Fungovalo to korektne uz aspon nejaky ten rok? |
hdpe
![]() |
|
RE: CT HD kliceMam ji v PC, byla naladena neustale jen na tu CT HD. Bezela bez problemu celou dobu od startu CT HD, umrelo mi to 27.9. |
petrfuks
![]() |
|
RE: CT HD klicePovolit zapisy na kartu, alebo ak na to pristupujes niecim takym ako Ariva, Optibox a podobne, tak odtial zapisy inde ako na citacku v boxe nechodia. Ale kedze predpokladam ze nebudes ani vediet ako povolit zapisy, inak by si to uz urobil, tak ju proste na chvilu vloz do nejkaeho prijimaca kym CT HD nenabehne. Mozes prip skusit refresh karty u Skylinku na strankach. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: CT HD kliceCili predpokladam,ze jsi si to softwarove v (softech ,ktere pouzivas),osetril tak,ze Ti prochazi zapisy (sestava phoenix a DVB soft nejsou v rezimu blockeru).Samozrejme se daji precist opravneni na karte.Pokud si nejsi jisty (nevis,nebo nejsi schopen overit blokovaci rezim) a mas pripadne tu moznost,zajdi nekde do obchodu se SAT technikou (ci k nekomu),kde Ti kartu "obcerstvi" v modulu/ctecce. Pokud se jedna o MOSC,musis se obratit na prislusneho soudruha. |
hdpe
![]() |
|
RE: CT HD kliceJa jsem se na zacatku jasne ptal, kde ty zapisy chodi. CT HD si, pokud vim, siri Ceska Televize sama. Takze se znovu uplne blbe ptam, kudy by mi na tu meli prijit zapisy?Zkusil jsem to vymenit s kartou v normalnim prijimaci, tam ty klice taky nejsou. Zkusil jsem ji dat do normalniho boxu a naladit na CT1, taky bez uspechu. Dost dlouho jsem se snazil najit, jak to s distribuci klicu k CT HD je, nenasel jsem nic. Tak se ptam tady. |
petrfuks
![]() |
|
RE: CT HD klicenovšie HD programy idú už len na ICE kartách |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: CT HD kliceProvozovatel je SKYLINK,nebo provadis refresch karty pres Ceskou Televizi?Za mne odpoved zni,nevim ,nezkoumam na jakem programu chodi zapisy na CT HD,dle meho soudu primo na CT HD.Co to je Tebe normalni prijimac?Jsi si jisty,ze i v nem zapisy prochazeji?Jednoduse dej kartici do prijimace,napis cislo karty,pokud nemas sam pristup k refresi a nekdo z nas (trebas i ja) Ti tu kartu refreshnu a uvidis co bude. Nezlob se,leze to z Tebe "jak z chlupate deky" :),trochu se musime zasmat. |
hdpe
![]() |
|
RE: CT HD kliceA vy už jste někdo viděl zápis na ČT HD? Nikdy jsem nic takového neměl a jde mi to. Asi je zápis společný s ČT1. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: CT HD kliceAno,refreshnul jsem si kartici a lognul.Zapisy jsou na CT1,CT2,CT4 (do 22.5.2012):),na CT HD extra nic. |
hdpe
![]() |
|
reakce na kliceRE: CT HD kliceProvozovatel je SKYLINK,nebo provadis refresch karty pres Ceskou Televizi?Za mne odpoved zni,nevim ,nezkoumam na jakem programu chodi zapisy na CT HD,dle meho soudu primo na CT HD.Co to je Tebe normalni prijimac?Jsi si jisty,ze i v nem zapisy prochazeji? Jednoduse dej kartici do prijimace,napis cislo karty,pokud nemas sam pristup k refresi a nekdo z nas (trebas i ja) Ti tu kartu refreshnu a uvidis co bude. Nezlob se,leze to z Tebe "jak z chlupate deky" ,trochu se musime zasmat. .... Reakce Mam zrejme ten samy problem nejdou mi naladit kanaly na astre 23.5 jelikoz mi to ukazuje ze jsou zakodovane. Co potrebujes vedet aby jsi mi poradil. Mam kartu Skylink Irtedo a prijimac Strong SRT 6511 . jsem si jisty ze satelit mam spravne nasmerovany, ale nejde mi to. poradis mi prosim |
janacekj
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: CT HD klice1.na Strong SRT 6511 HD kanaly nejdou-je to SD přijímač2.má to CW čtečku,čte stoprocentně Irdeto ? Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Hd kliceCte 100% irtedo. ale me nejde o HD kanaly ale jde mi o vsechny dostupne programy, nova, prima ct1 ct2 ct4 atd... ty me nejdou spustit |
janacekj
![]() |
|
RE: CT HD klicečt 24,óčko,ta 30 jedou ?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
![]() |
|
hd klicect 24, a noe tv jede |
janacekj
![]() |
|
Hd klicea mam satelit nastaveny podle http://www.digiprijem.cz/view.php?cisloclanku=2008010001 |
janacekj
![]() |
|
RE: CT HD klicena skylinku maji toto:81 - CT4, CTHD takze mozna je zapis spolecny pro CT4, pripadne pro vsechny CT kanaly... |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: CT HD kliceukazuje ten přijímač v menu zápisy? jinak otřepané: vytáhnout kartu,odpojit od sítě,cigárko,zapnout,strčit správně kartu,nechat na čt1Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
![]() |
|
RE: CT HD klicect 24, a noe tv jsou volne, jedou i bez karty, pokud ti jde CT1,4 tak snad by mela jet i CT HD... |
Hollys
![]() |
|
Hd klicea melo by to fungovat? |
janacekj
![]() |
|
RE: CT HD kliceanebo napis cislo karty a nekdo se ti koukne jake tam mas opravneni |
Hollys
![]() |
|
Hd klice4 200 683 237 4 to je ono |
janacekj
![]() |
|
RE: CT HD kliceaktivni, od 14.01.2011 do bez omezenízasun kartu do normalniho prijimace a nalad CT1 |
Hollys
![]() |
|
RE: CT HD klicejanacekj - to je karta ICE nebo irdeto, jestli jsi opravdu na 23E (podle CT24 a NOE ano), tak pokud to nepojede, tak tvuj prijimac neumi s kartou asi korektne pracovat...nekdy ti tento prijimac s touto kartou fungoval? |
Hollys
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |