![]() |
|
Jaký dekódovací modul Topfield 7710 HDPVRDobrý den. Prosím o radu, mám satelitní přijímač Topfield TF 7710 HDPVR + 250GB HDD. Na tomto přijímači se mi sem tam sekají programy hlavně HD. Už jsem udělal snad všechno ale nic nepomohlo. Poslední FV, nové koaxiální kabely, nový monoblok a modul irdeto. Pořídil jsem si novou kartu výměna irdeto ice. V prodejně mi řekli že musím vyzkoušet různé moduly až trefím na ten správný který bude v mém přijímači správně spolupracovat. Prosím o radu nejlépe od někoho kdo vlastní stejný přijímač jako já. Předem děkuji za každou radu. |
mirabren
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
re:Já měl ten samý problém, vyzkoušel jsem snad všechny moduly a ani jeden nefungoval na sto procent. Vyřešil jsem to tím, že jsem ho vyhodil a radši jsem koupil Optibox certifikovaný pro Skylink a mám klid...ten Topfield byl dobrý tak akorát jako topení :-) |
žlab
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
RE: Jaký dekódovací modul Topfield 7710 HDPVRPoužívám v tomto satelitu moduly MASCOM TWIN (poslední verze fw) nebo Diablo (sw upgradovaný na Diablo 2) a s ICE kartou nemám na žádném kanálu problém (vyjma zvuku u MTV LIVE HD). |
Serano
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Jaký dekódovací modul Topfield 7710 HDPVRMam v tomto Topfieldu dualni modul Mascom cr/ir a funguje bez problemuTopfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Jaký dekódovací modul Topfield 7710 HDPVRTak vidíš, jeden v něm má Mascom twin a další duální Mascom. Takže máš ještě na výběr R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Jaký dekódovací modul Topfield 7710 HDPVRTomiku, nechápu ty tvoje invektivy. Já myslím, že každý, asi mimo tebe, to pochopil. Vím, že jsi zaujatý, ale to bys jako admin být neměl. Mnohá vyjádření a to nejen k mé osobě, se asi s funkcí kterou zastáváš, neslučují. Ale je to jen můj osobní názor. Omlouvám se za upřímnost.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Jaký dekódovací modul Topfield 7710 HDPVRnechápu co tomík řekl špatného kubíčku,ty poslední dobou jsi nějaký divný.Normální člověk to pochopil ty asi ne-kdyžtak ti to rozepíši pro lepší pochopení.Nehledě kubíčku tomík NIKOHO nejmenoval tak proč se "potřešťěná husa" ozívá?P.S.a ty se tady poslední dobou můžeš navážet do lidí?Ty můžeš a teoreticky i prakticky do tebe nesmí nikdo?Když se do tebe navezl "bublajz"/a má pravdu/tak ses mohl p.o.s.r.a.t co si to dovoluje a dopadlo to tak že díky tobě má dovolenou jaký jsi ..... víš co?Ty tady poslední dobou tady akorát prudíš a provokuješ.Jinak bez komentáře! :lookaround: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
je to =kuba=a nic jiného. Tak to prostě je :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Jaký dekódovací modul Topfield 7710 HDPVRAno, také se mi osvědčil Twin Mascom Easy.TV, ale docela dobře u mne fungoval i Eurocam Irdeto (červený).Nakonec jsem udělal něco podobného jako žlab, TF 7710 jsem odstavil a místo něj používám teď VU+ DUO, který nepotřebuje žádný modul a ještě je i levnější. O komfortu při přehrávání ani nemluvím. Konečně jsem plně spokojen. Udělej totéž a budeš také spokojený. ;) 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Jaký dekódovací modul Topfield 7710 HDPVRslávista, jamess96. Opravdu nemohu za to, že některé otvory používáte jako vstupní bránu pro internetové kamarády.Děda Petr: TF 7710 je již opravdu historie a dnes existuje většina strojů, které ho předčí. Ale k výměně jsem se ještě neodhodlal. Asi proto, že mně stále chodí bez problémů. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
![]() |