![]() |
|
Info: Skylink ICE a Technisat STR1Pro majitelé : Dnes jsem zasunul do čtečky STR1 s přehraným SW po OTA již dříve cca 3 týdny ze servisního kanálu Technisatu na 19,2°E, dle návodu Omka S kylink přístup kartu ICE - IR/CRW a na progamu ČT 1 nechal načítat cca 35. minut,potom jsem v setingu potvrdil přístup a OK zafungovala a jede. A jede na ten SW i Skyl. CRW karta bez problémů. SW pro Technisat STR1 : 2.33.08(779)ULB5.0 BLO(76) T-čas (10:20:31) dat: JUN 15 2011, - 0008c967e8500657 - , ART 103TS103 - hotovo. A zítra to testnu nebo nechám v HD8- SX. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1Můžu se zeptat, zda se jedná o přijímač STR 1 exportní verzi? A zda je již SW k exportní verzi k dispozici přes OTA. Na stránkách Omka je stále uvedeno, že bude k dispozici přes OTA výhledově. |
Mililis
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
MililisCo to mám STR1 za verzi nevím, mám ho 4 roky a SW stáhnul na 12603/H/22000, Pid 1809 servis Pid ID 12345, trvá cca 30 minut. To je teda po OTA manuálně, ale byl u mě bratr s STR1 a tomu to automaticky po OTA najelo. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1Neexportní verze se pozná podle toho, že na štítku je číslo produktu (artikel number 0000/xxxx). Já mám právě tu exportní a vím, že cca od července je pro neexportní verze k dispozici SW přes OTA a jelikož nemám astru 19,2, tak přijímač musím odvézt ke známému, tak jsem se chtěl ujistit, že už je dostupný SW i pro exportní verzi, abych to nemusel dělat vícekrát. Díky. |
Mililis
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1OTA jeste neni, problem je v tom ze uz je ten tp nejaky precpany, tudiz soudruzi v NDR musi udelat nejakou optimalizaci. Nicmene FW je k dispozici, tak ho tam jde dat rucne a neni treba cekat na spasu z nebes. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1Díky moc za přínosnou odpověď. O SW k dispozici vím, leč konkrétně u tohoto přijímače je nestandardní konektor a nechce se mi kupovat kabel jen kvůli jedné aktualizaci. |
Mililis
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1Toz pokud chces vse gratis tak musis cekat ... kabel stoji par korun ... |
koudelka
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1Je někde ke stažení fw i pro STR1X?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1A hele stara mama se obudila:http://www.omko.cz/faq/ , bod 23 |
koudelka
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1koudelka dík, já furt čuměl na bod 1(viděl jsem tam aktualizováno, tak jsem níže nekoukal) a na stránkách Technisatu je u podpory verze str1X uveden fw pro str1 bez X, který jsem samozřejmě zkusil taky..Pro zajímavost jaký jsem koupil parádní kabel :-/ http://leteckaposta.cz/320790273 Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1Vsak i v tom bodu 1 je napsane ze vsechny softy jsou v sekci "ke stazeni". Co to je za prasacky provedeny kabel? |
koudelka
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1Když otevřu stránku s FAQ, nápis dole "Ke stažení" na svém širokoúhlém monitoru nevidím. A když otevřeš pár řádku s FAQ, nedostaneš se k němu ani po částečném rolování stránky. Zvlášť, když hned nahoře je otázka hledáte nový fw? s linkem na zcela jinou stránku. Opravdu tuto stránku nemám jako domovskou, neznám ji zpaměti a kdybych si byl jistý, že to tam je, tak než bych se jednoduše zeptal, tak jistě pohledám lépe, abych byl v tomto stejný frajer.Ten "kabel" je inspirací pro Mililis, protože s ním naprosto souhlasím. 3 stovky (pár korun) za jednu aktualizaci se fakt vyplatí. A opravdu s ním na výstavu nepůjdu. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Info: Skylink ICE a Technisat STR1Nerozumim proc by nemelo fungovat rolovani, jaky je pouzity prohlizec? Kolik tech FAQ bylo soucasne otevreno? Jaky typ monitoru? Spojim se s jejich webmasterem, ale jak ho znam je velmi peclivy. Diky.No ja mam jiny nazor, 300 stovky za bezpecnou aktualizaci se vyplati, ale proti gustu zadny disputat. |
koudelka
![]() |
|
![]() |