![]() |
|
Humax IRHD 5100Zdravím,jen bych chtěl upozornit uživatele Humaxů 5100 na program DOLBY 3D,přijímače se na tomto programu restartují.Doporučuji přijímač odmazat dříve než na něj přepnete.Nejedná se o vadu přijímače,ale chybu ve vysílání. R^ |
vanekala
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100Díky.....Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
Humax...Poz.rýchlo prepnúť o program ďalej a vymazať spomínaný prog.Asi pred týždňom som sa čudoval,keď mi zo trikrát reštartlo. R^ |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100to samé u známého na Arivě200 na posledním fw... odmazal jsem a jede mu to bez restartů. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE:Humax IRHD 5100Když jsem se v Omko Brno rozhodoval mezi Humaxem IRHD 5100 a Optiboxem Zebra tak mi bylo řečeno že Humax prý nevzládá vysoké datové toky.Prej ho testovali na UPC HD programech a měli s ním problém stanice přijímat.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Možná se to už někde psalo, ale......když už zmiňujete to mrznutí na Dolby 3D kanálu, což je pravda, tak doplním svou trošku do mlýna: Poslední kousek 5100S, který jsem měl v ruce (asi před 2 měsíci), se resetoval kromě Dolby 3D ještě na dalších asi 4 kanálech z kompletně proladěných Aster. Bohužel, už nevím, o které kanály se jednalo, velice rychle jsem je vymazal. :-) A hlavně jsem u tohoto přijímače zaznamenal nepříjemný fakt, že někdy (zřejmě po takovém vynuceném resetu (1 případ z pěti)) začne blbnout ovládání hlasitosti. Přestane fungovat na kanálech s dolby zvukem, tam to prostě řve furt naplno, ikdyž je to dle bargrafu stáhnuté. Jediná možnost (snad kromě továrního nastvení a vše znova) je nechat to naplno, aby to řvalo přibližně všude stejně a pak ovládat hlasitost televizí. Docela nepříjemné...Případně, jestli někdo víte, jak tenhle problém odstranit (bez továrního nastvení), budu vám za tip vděčný. Ahoj a vydařený začátek týdne přeju! :) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100predstavuje sa vam dalsi skylink ready pristroj..do novinka to šrot Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
![]() |