Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Mascom NEBRAT

Vlastním Mascom MC2100 HD,ale i když není zrovna z nejlevnějších má spoustu much a to dost nepříjemných například program MTV live HD jsem od jeho zařazení do nabídky Skylink neměl možnost sledovat jelikož zvuk slavný Mascom nedokáže přehrát pouze sekavě,zřejmě bude problém v softwaru,ale ten i po několika urgencích Mascomu není,takže několika měsíční problém nevyřešen.Další velmi nepříjemný problém je s kompatibilitou karet ICE po přepnutí se na obrazovce objeví program kodován a až po několika vteřinách se program teprve spustí,nevím jak se to chová s kartou |Irdeto ale s ICE to opravdu správně nefunguje a to mám nejnovější software,každopádně nevím komu "poděkovat" jestli Skylinku nebo Mascomu Rv Rv

bojda
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mascom NEBRAT

Sobě. Nebo tě někdo nutil si ten přijímač a tu kartu koupit? :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

No ak je to certifikovany stroj urcite je aj sposob ako kopnut do toho kto to uvolnil na predaj.Ak nie je to ine kafe.
Zase nerobme z trhu modlu.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ten poslední soft modulu 3.23 je pro jiné než Irdeto karty naprd, pokud máš ICE je lepší nechat ten starší. Samozřejmě pro CW karty taktéž. Troch pomůže přepnutí v expert menu na CW a vypnutí hlášek, prodleva přepnutí kanálu je ale stejně tragická. Já mám MC2000 a ten si ani nepamatuje manuálně navolenou audiostopu.
Lepší je v něm používat jiný modul. Což je u kombinace stejné značky Rv

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

dalším problémem je příjem HD programů z karet UPC, jak CW, tak ICE. Často dojde po přepnutí stanic ke "kousnutí". Různé moduly (Mascom, Technisat, Smith, Eurocam - co dům dal), vesměs poslední fw a žádné zlepšení...

Bloud
Registrace: 2/2006

Skylink nemuze za to co jednotlivi importeri sem dovazi. Pokud vim jedine co bylo od Mascom GmbH certifikovano byl model MC 2600 CRCI a o nem tu rec neni. Modul ho nema a ani ho mit v takovem stavu nemuze. Nicmene bych ten modul az tak nezavrhoval, v nekterych pripadech je to jedina moznost jako provozovat cistou kartu Irdeto.

koudelka
Registrace: 4/2009

Přesně o tom jsem psal.. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

o tom že ten předposlední soft byl pro Ice lepší vím taky ale je problém ho stáhnout,respektive ho nestáhne nikdo,jedině ho poslat do servisního střediska.Nikdo mě ho nenutil koupit,ale když dám za sat 7000 tak se domnívám,že budu mít kvalitu,která bude fungovat,bohužel dnes si člověk těžko vybere.

bojda
Registrace: 5/2009

1.22 je dostupny pro importery, myslim ze s ice jede jeste lepe 1.20

koudelka
Registrace: 4/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra