![]() |
|
Posun zvuku na NOVĚ HDAhoj, například při zprávách na NOVĚ HD pozoruju nepříjmný posun zvuku oproti obrazu, no NOVĚ (SD) to nedělá... Nevím, jestli je to problém jen u mého přijímače (AB Cryptobox 350HD, FW: 1.3.88 MCAS) nebo to pozoruje i někdo jiný?Díky za připomínky ! |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Posun zvuku na NOVĚ HDnova hd nemá nic takového mám Arivu 100e vše ok nemáš si kupovat takovou šunku:laughing: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
Zatímcota Ariva je High. :O |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Posun zvuku na NOVĚ HDVždyť ta Ariva je snad ještě větší šunka. Ta má zase jiné nedostatky. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Posun zvuku na NOVĚ HDNo lol.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
hobonevím co to je to tvoje high ale hd to ma :razz: nejlepší ve své cenové třídě je právě ariva když máte jiné názory váš problém R^ |
nicolepcd
![]() |
|
hobonevím co to je to tvoje high ale hd to ma :razz: nejlepší ve své cenové třídě je právě ariva když máte jiné názory váš problém R^ |
nicolepcd
![]() |
|
RE: Posun zvuku na NOVĚ HDno takže si toho nikdo nevšiml, takže asi problém u softu v Cryptoboxu ... třeba u AZBOXu HD nebo ClarkeTechu jsem si toho nevšiml. Je to ale divné, třeba u Babice jsem před chvíli skoro nic neviděl, ale ty zprávy byly dost špatné.Co nějaký další příznivce Cryptoboxu, nenajde se ;-) ? Jo a pokud jde o ARIVU, to není zrovna stroj na chlubení ... Taky jsem jakési měl a už to víckrát nechci vidět ! |
Nick1612
![]() |
|
RE: Posun zvuku na NOVĚ HDNázor na názor co takhle Golden Media unibox 9080 ten také má zpožděný zvuk na Nově a je to ůdajně dobrý přijímač.No ono to nakonec budou dělat i špičkové přijímače a co pak??Softwer to neřeší a Nova či Nováci taky ne. :crying: |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
nicolepcdJá ale nemám žádný problém.Problém bych ale měl pokud bych koupil tu Arivu. ;) Opravdu nejsem tak bohatý,abych kupoval tyto šroty. Rv |
hobo
![]() |
|
bobopro tebe a ostatní technicky mafiány jsou ariva šunt ale pro sledování tv to stačí než koukat na to kolik má která signál atd, stačí ze to funguje ne a jsem sní spokojený neměl jsem sním zadní problém ale když si to myslíš tvůj názor |
nicolepcd
![]() |
|
nicolepcdJá ti to nadšení pro Arivu přeci neberu,ale zkušení odborníci přes montáže satelitní techniky mezi něž já vubec nepatřím se montážím těchto šrotu vyhnou velkým obloukem právě proto,aby si nezadělali na pro ně nesmyslné problémy.A tak to prostě je a bude i nadále.Doufám že jsem to vysvětlil a už toho nechávám. |
hobo
![]() |
|
hobook ariva cool díky za komentář R^ |
nicolepcd
![]() |
|
Bože, ten JA Vás tím článkem tak zblbl.Mám v terénu cca 50 Ariv (100,200 i 120)a není žádným tajemstvím, že je běžne páruji. Když to jde, proč toho nevyužít. A neměl jsem žádnou reklamaci. Jen pouze, že jeden zákazník nevím z jakého důvodu se snažil přehrát FW a do A100 nahrál FW na A200. Ale to jsem dal dohromady přes kabel. Zítra jdu opět a budu montovat dvě A102E které už jsou spojené a pohodička. :8) |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Posun zvuku na NOVĚ HDpresne tak vo FW: 1.3.88 je posunutý zvuk na dolby stope.To isté platí na ten istý fw pre amiká 7900/8000 opravil to a zatiaľ spoľahlivý vyšiel posledný fw 1.4.23 46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: Posun zvuku na NOVĚ HDDíky za TIP, testnu 1.4.23 ! |
Nick1612
![]() |
|
![]() |