![]() |
|
CAM Mascom Irdeto/CryptoworksChtěl bych se zeptat na jednu věc. Koupil jsem tento modul spolu s kartou Skylink Irdeto. Modul má poslední aktualizaci z března 2011 SW1.23/3.23. Televizor mám Panasonic se satelitním tunerem. Kartu Skylink ještě nemám registrovanou (běží 20 dní zdarma). Stává se mi, že pokud televizi vypnu po sledování vysílání ze satelitu, tak při dalším zapnutí mi to neodkóduje a zůstavá tam hláška kanál šifrován. To se dá odstranit tak, že TV znovu vypnu a pak zapnu a po chvíli to najede. je nějaká možnost tento stav odstranit. Četl jsem, že tento modul nemá s irdetem problém. Dneska ráno jsem ještě zkusil TV vypnout na DVB-T a po zapnutí se přepnout na DVB-S a to pak stanice odkodovalo normálně. Prosím o radu co s tím. |
JK79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 11 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
PitomecMusíš vědět jaké rozhraní pro CA modul v Sat. rec. máš. CI nebo CI+ !!! O čtečce je to jinak. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: CAM Mascom Irdeto/Cryptoworkscituji: můj FAVORIT je CA modul Smit IRDETO CI - je to ten fialovy ne?? V registru je lidi a kdybych ti mel rikat jakych ... |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
koudelkaRozumě : já sleduji odborné el. weby a e-shop net.+ na Tv. digitálně.cz recenze a testy od Omka - p. Švehlík, + i zde z Paraboly. Ano Ca modul IRDETO je TM. modrý SECURE a je rozdíl CI a CI+ a Skylink - neotion CI+ ,...........,. Nevím jasně jak do jakého sat. rec.to případně chceš, ale montážníci u nás v RK se na Tecnisatech učej / MP electronic/ OK - kluci a nemaj Technsaty rádi a ode mě se učej + konzultujem to a to. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Veru takKto ma kartu CW a ICE potrebuje na Mascom Cruptoworks (fialove Irdeto) a Easy TV downgrade na 1.20. Uz som ho zopar nestastnikom poslal, takze to mozem poslat aj dalsim. Prepaluje sa to bud starym notebookom s PCMCIA, alebo programatorom Mascom, ktory mi tu lezi v skrini, ale to je Vam prd platne. No da sa aj objednat:-)Ten FW 1.20 sa trosku tazko hlada a pre Easy TV sa neda najst vobec. Takze jedine co vam ostava, je pekne poprosit na dunaj8(at)gmail.com:-) Do piatku vybavim online, potom tyzden pauza. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |