Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ročná karta Cslink

Prednedávnom som využil akciu výmena karty, vymemil som kartu konkurencie za ročnú kartu Cslink s balíkom Total na rok zadarmo.A tu je problém,na karte som si aktivoval neplatené programy bez obmedzenia, mesiac po registrácii.Súčasťou neplatených programov mali byť aj neplatené HD programy, jasne to vyplýva z cenníka, doplatok za HD kanály 8 eur, pre tých ktorí majú reg. pred 14.6.2009 vrátane.HD kanály nie sú zaregistrované na neobmedzene,pri kontaktovaní zákazníckeho centra operátorka uvádzala dôvod len v prípade záujmu pre tých kt. majú HD prijímač s doplatkom.Čo je to za taktika?Nemajú v tom chaos?Zavádzanie a ďaľšie platenie?

brzda
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ročná karta Cslink

To jen zkoušejí vymámit z nic netušících lidí další penízky. Je třeba se účinně bránit, oni ti tam ty správné oprávnění pak rádi dají.

polulin
Registrace: 10/2007

Už jenom to, že si u roční karty hned někdo běží registrovat neplacený programy bez omezení, o ledasčem vypovídá :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

:)) :(( ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Komu niet rady tomu...

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Jaj,nick som si všimol až teraz.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Nechci slevu zadarmo... :laughing: A po roce k tomu nová karta... :laughing: No nic, hlavně to bylo levné... :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

NENÍ TO

náhodou tak ,že po doplatku 1000 kč už se za HD nic nedoplácí,mám ji taky a tohle mi bylo oznámeno při koupi,ale už vůbec by mě nenapadlo doplácet to během 1r.provozu- PROČ !!! :(((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE:Roční karta CSlink.

Taky mám výměnu v akci.Programy jedou v HD ČT,Prima,Nova-bez nějakého doplatku.Nechal jsem si jí poslat ze St.Boleslavi za 1Kč plus poštovné.U prodejce jsem si jí nechal zaregistovat.Okamžitě po dodání jsem ji vložil Optibox Zebra a od srpna jedou programy tak jak mají jít.Tak nevím jaký máte problém.

Sova9
Registrace: 4/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra