![]() |
|
Ročná karta CslinkPrednedávnom som využil akciu výmena karty, vymemil som kartu konkurencie za ročnú kartu Cslink s balíkom Total na rok zadarmo.A tu je problém,na karte som si aktivoval neplatené programy bez obmedzenia, mesiac po registrácii.Súčasťou neplatených programov mali byť aj neplatené HD programy, jasne to vyplýva z cenníka, doplatok za HD kanály 8 eur, pre tých ktorí majú reg. pred 14.6.2009 vrátane.HD kanály nie sú zaregistrované na neobmedzene,pri kontaktovaní zákazníckeho centra operátorka uvádzala dôvod len v prípade záujmu pre tých kt. majú HD prijímač s doplatkom.Čo je to za taktika?Nemajú v tom chaos?Zavádzanie a ďaľšie platenie? |
brzda
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Ročná karta CslinkTo jen zkoušejí vymámit z nic netušících lidí další penízky. Je třeba se účinně bránit, oni ti tam ty správné oprávnění pak rádi dají. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Ročná karta CslinkUž jenom to, že si u roční karty hned někdo běží registrovat neplacený programy bez omezení, o ledasčem vypovídá :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Ročná karta Cslink:)) :(( ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Ročná karta CslinkKomu niet rady tomu...Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Ročná karta CslinkJaj,nick som si všimol až teraz.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Ročná karta CslinkNechci slevu zadarmo... :laughing: A po roce k tomu nová karta... :laughing: No nic, hlavně to bylo levné... :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
NENÍ TOnáhodou tak ,že po doplatku 1000 kč už se za HD nic nedoplácí,mám ji taky a tohle mi bylo oznámeno při koupi,ale už vůbec by mě nenapadlo doplácet to během 1r.provozu- PROČ !!! :(((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE:Roční karta CSlink.Taky mám výměnu v akci.Programy jedou v HD ČT,Prima,Nova-bez nějakého doplatku.Nechal jsem si jí poslat ze St.Boleslavi za 1Kč plus poštovné.U prodejce jsem si jí nechal zaregistovat.Okamžitě po dodání jsem ji vložil Optibox Zebra a od srpna jedou programy tak jak mají jít.Tak nevím jaký máte problém. |
Sova9
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |