Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Eurosport SD skylink z 23.5?

Nevie niekto nahodou ci CS link pusti Skylinku Eurosport sd z 23.5, ked je to jedna firma?
Ti co maju single LNB alebo prehodeny monoblok na eurobird 28.6 by to ocenili.
Pamatam si ked isli obidvana na TTkartach. Preco ich to teraz nenapadlo?
Nebolo by odveci pridat do multi aj Sport2 odrazu od CS LINKU. :))
Kdyz dva delaji totez neni to totez ale teraz to je uz jedna firma.

Takisto ma zaujima ci Primy pojdu na jeden transporder su rozhadzane kade tade a to este pribudne family takze to bude pekny gulas. Prima by sa mala sama dozadovat ako kedysi Nova aby jej programy boli na jednom transporderi koli nahravaniu ale to uz je ich boj o zakaznika..
Chysta sa preladovanie SK programov odrazu by to chlapi mohli spravit. K tomu karta Novinka prima..
Kdo ma nato cas furt behat a vybaovat ze mi nejde to a to pridte mi to preladit. Zbytocne strateny cas a benzin a zarobok nulovy.
Za montaz je cash, za preladovanie pozeraju po cloveku ze co chce? Ci to robi naschval?

A musim polutovat televiziu Nova.
Vcera na Cinema ten dabing Desperada stal za kuloveee.
Poznam ten film odslova doslova a pocut take hlasky ake tam tropili to je ako divat sa na to v slovenskom dabigu ak taky vobec k tomuto filmu vyrobili.
Dan bola trpiet ten dabig ktory kazil cely dojem z filmu!!! reklamy tam potom nemali co hladat!!!
Vzdy ked bola dobra scenka taku hlasku tam hodili ze ma slo drbnut ako sa da pokazit tak dobry film.
Asi tak. Novaci polepsite to!

tophunter
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Eurosport SD skylink z 23.5?

ocakavam ze preladenie svk stanic na jeden - novy tp ktory vlastni towercom bude este tento tyzden...

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

desperado to je blbost co když byla natočená jen (nevhodné slovo) by na to koukal :razz:

nicolepcd
Registrace: 9/2011

To by bylo fajn kdyby Eurosport dali z 23.5E,a jeste at daji Eurosport 2 HD

Sanca
Registrace: 1/2009

tophunter

"Optimalizace transpondérové kapacity a vytvoření nováckého transpondéru" už tady bylo a všichni víme jak to dopadlo takže "optimalizaci po primácku" moc nečekej,dopadlo by to stejně. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra