![]() |
|
Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?Zdravím, je na Olomoucku reálný příjem některého z rakouských multiplexů? Díky. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?Možná,nikdo neví kde bydlíš-bydlíte?Olomoucký kraj je široký pojem od severu na jih? |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?Takový OL-kraj u Kojetína by asi možná šel, ale někde u Šternebrka už asi ne. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?Na Svatém kopečku to jde na pokojovku drženou v ruce ale jinde bys musel mít postavenou Eifelovku. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?Kanál 24 jede i kolem Přerova(Moštěnice,Stará Ves)Tam jede úplně vše z jihu ORF,STV(mux),Markíza,Joj(mux).Inu kopec a k hranicím skoro rovina. |
Baron
![]() |
|
RE: Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?Díky za info, bydlím přímo v Olomouci. Podle toho, co píše Baron, by to snad mělo jít, co říkáte? |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?strčíme si paleček do pusinky a vycucáme si to z něho :laughing: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE:No osobně jsem to nskoušel, ale kolega z práce, který bydlí ve Valašském Meziřičí má rodinu v Bystřici(blízko Rožnova pod Radhoštěm) a ti to chytají na anténu pro digitální vysílání. takže Kojetín by neměl být problémMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
@libor129co je to prosím "anténa pro digitální vysílání" ??? taky bych takovou chtěl :lookaround: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?Za chvíli takové budou všechny, pak už to ani nerozeznáš ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
re;kde v olomouci bydlis? V ol.holici to jede k 24,34 jede42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //
|
marceles
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?Rovinkáři a jejich starosti... :razz:Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE-AlesHavelKaždý nemůže bydlet na horách.Pro horské oblasti je vhodný satelit,ale ty už ho asi máš?Já osobně zkoušel příjem ORF v obci kousek od Tesáku u Bystřice pod Hostýnem a ORF tam jede.Je to ale alchymie digit.příjmu.Poláci tam jely kdysi taky,ale ještě v analogu. |
Baron
![]() |
|
@BaronAle jo, cosi takového kulatého na DVB-S tež doma mám. Řeknu ti to tak. Být rovinkářem, fofrem beru do ruky anténu, lovím, vymýšlím, slučuju a přidávám do rozvodu jeden mux za druhým...Připadá mi prostě minimálně úsměvné, když se někdo s téměr ideálními podmínkami (třeba oproti těm mým) ptá na takové kraviny a ztrácí čas. Dá se to skoro chápat jako provokace a urážka anténářského boha. :razz: Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
to marcelesJakou anténu používáš?Zkoušel jsem u Baluse a nějak to nejdeIPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.
|
jirkaol
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
visperNejen na Kopečku ale v pohodě i na Pohořanech. To mu ale asi moc nepomůže. R^Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
BIDLONa Pohořanech se chytala odjakživa rakouská TV a rozhlas, takže by bylo hodně zvláštní kdyby ne DVB-T :8) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?Jestli se někde chytala rakouská analogová TV, tak to neni ještě argument, že tam půjde i DVB-Tz Rakouska. Analogová TV z Rakouska chodila mimo jiné i na VHF3 a to je uplně něco jiného, než příjem v pásmu UHF, na to pozor.Navíc pochybuju, že někdo z vás budu lovit rakouské DVB-T nablint s dvoumetrovou směrovkou, neob pásmovkou tomu konkrétnímu účelu přizpůsobenou. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na Olomoucku - ILUZE?a pro VKV rozhlas to platí dvojnásob, to se nedá srovnávat s příjmem UHF ani v nejmenším.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
O.K.Naběhnul jsem si sám - to, že jel analog a tozhlas ještě nemusí nutně znamenat, že pojede DVB-T. Nicméně zdá se jede... a naštěstí to k životu nepotřebuju :) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE-AlesHavelJá jsem sice trefenej anténář,ale ne tak abych lítal po nějakým kopečku v okolí a naháněl vlny v DVB-T z A,SK+PL.ORF digitál jsem dělal nedávno a přišel jsem k němu jak slepej k houslím.Dotyčnej majitel měl analog 1+novu+Primu(tu ještě zrnitou).Po výměně Tv za plazmu a otočení antény na Brno+Vídeň má cca.15 programů v DVB-T. |
Baron
![]() |
|
![]() |