Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

monoblok a samostatny konektor

dobry den,
mam monoblok a jeden samostatny konektor. kdyz koupim slucovac tak bude mi fungovat monoblok i s tim konektorem?

dekuji

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: monoblok a samostatny konektor

monoblok ma jeden konektor tak nevim s cim by si ho slucoval.
pokud mas monoblok a chces dalsi LNB tak potrebujes prepinac diseqC 1.0 typu OPTION. zadnej slucovac. zadnej rozbocovac. to takhle nefunguje, protoze je to podstatne slozitejsi nez u terestrickejch anten.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE:

Ne, samostatný konektor ti stačit nebude, musíš koupit konektor i s takovým tím konvertorem a k tomu DiSEqC 2/1 Option, vše připojíš do správného konektoru na tvém Amiku a provedeš příslušná nastavení konektoru, teda konvertoru.

dvb.cz
Registrace: 1/2006

:laughing: R^ Tak nejak...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

dekuji za rady

dobra. dekuji vsem za rady :-)

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

bublajs

:-) hochu ty skončíš brzo na Black listu, pokud ti z toho nešlahne :-))) konektor, konvertor, kkonduktor, kontraband... držím palce. A pěkný večer u TV.

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

Proč? bublajs je občas bručoun, ale tato jeho reakce nemá jedinou vadu na kráse. ;)
Poradil správně? Poradil, tak co.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Já mám jen strach o to, aby se tady z toho nezbláznil. Jednou chytil nerva a byl jsem v šoku, že skončil na Black-listu. Co by si bez něj počali všichni co potřebujou refresh :-) (a nejen refresh).. to nebylo myšleno ve zlém, ba naopak.

pf09
Registrace: 8/2010

neboj, ten něco vydrží...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

nahodou black list byl feer , sice sem vam kuli tomu nerek, ze zase nekde , asi 5W bezi feed s 3D baletem, ale to je proste smula.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra