Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LED SHARP 46LE814E

Prosim oskusenosti s tymto tv.Vraj ma sat.tuner a ako je to s kartov skylink. Je to model 2011? Za odpovede dakujem.

baracka
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LED SHARP 46LE814E

v pohodě,ale to třídění předvoleb-šrot.Oraz dosz gut,spotřeba oproti konkurenci slušná,irdeto moduly o.k.Hlavně minimální poruchovost oproti Samungmoru.zdar

kuldan
Registrace: 11/2006

Sharp 46LE814

Až na to že Sh. u nás nemá ofic. zastoupení (problém se servisem).

MONY
Registrace: 9/2007

Veru to ma prekvapuje u nas jeden cas bezala reklama servis do 24 hod. u zakaznika,neviem co je teraz platne mam inu znacku.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Máme doma jednu Sharp - odezva dálk. ovl. 12-15 vteřin - k nesnesení!!! Servis na místě nic nevyřešil, je to prý vlastnost TV Sharp. Zjtil jsem, že tento problém řešilo více zákazníků, u některých jsou navíc problémy s vynecháváním zvuku u příjmu DVB-T. Sharp no more.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010

Podla mna su 2 moznosti:

1.) Bola to seria ktora sa dostala len na trh bananovych republik,teda aj nase trhy
2.) Odpoved servisu ktora by mozno za prvou hranicou republiky uz servis davno nebol

Neverim ze niekde inde vo svete by bolo akceptovatelne od zakaznikov,ze caka 15 sek na reakciu DO,jednoducho sa mi nechce verit.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Já bych tomu taky nevěřil, kdybych tu televizi neměl doma. Vyřešil jsem to kvalitním STB s HDMI. Ale ten pocit, že se něco takového může dít u Sharpu, mě fakt točí. A ten vadný tuner DVB-T u TV Sharp jsem viděl na vlastní oči u známého.

ESPOSITO

Napriek tomu este vysvetli jednu vec.Ked to nerobilo od zaciatku ale po urcitom case pouzivania,cize ako nove to fungovalo korektne je evidentne ze nieco odislo alebo blbne.
Ked to robilo od zaciatku preco si to nevratil?

liquere

Dle servisu je standardní těch 12-15s. To, že mu to šlo ze začátku dobře, byl bonus zdarma. R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ta prodleva je jen při zapnutí, nebo i při přepínání kanálů?

rodra
Registrace: 10/2010

jestli ti mohu poradit tak Led tv Samsung ue46d8000 mam ji doma a je špičkova hlavně disainově R^

pifpaf
Registrace: 10/2006

@MONY

Mám Sharp TV a zastoupení pro ČR+SK je ve Vídni, dělají to tam slováci. Mají rovněž gratis telef. linku a na emaily reagovali obratem. Servis zajišťuje jedna firma z PH a ještě z Liberce/možná i něco přibylo/. Mám dosud tříletou záruku a přijedou do domu gratis !!!
Zatím absolutní spokojenost.

Ajap
Registrace: 12/2008

Při koupi (2008) ta prodleva byla asi 5 vteřin, což je samozřejmě taky hrůza, ale velmi se mi zamlouval obraz, který tento handicap vyvážil. Bohužel docházelo k postupné progresi, nepomohl ani nový software. Vím, že mi řeknete, že jsem to neměl kupovat za cenu kompromisů. Mě na tom nejvíce štve ten přístup Sharpu a neschopnost opravit závadu v bytě, když už se chlubí 3letou zárukou a opravou v bytě. Problém je však pouze v části příjmu DVB-T a teletextu, kde je prodleva při stránkování rovněž těch 15 vteřin. Ten STB problém vyřešil, obraz je pořád výborný.

ESPOSITO

jako monitor

funguje OK R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Hele, ty Jean Pierre, to od te není moc hezký, dělat si legraci z cizího neštěstí :))) :)))

ESPOSITO

já si

nedělám legraci,myslím to naprosto vážně R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra