![]() |
|
Příjem dvb-tsa chcem podelit s informáciou v príjme v DVB-T.Mám jednu anténu nasmerovanú na medzi Mikulov-Kojál prijímam všetko čo sa tu na okolí dá.Jedno si neviem vysvetlit,príjem Mux-1 z Kojál k.29 mám cca 70% ale Mux-2 k.40 len cca 25-30% pritom výkon vysielača je rovnaký 100kW.Jedine že by sa to nejako "miešalo" z vysielačom Mikulov krorý vysiela tiež na 40k o výkone 25kW..Jedná sa o mesto Stupava-záhorie...Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 27.10.2011, 19:52.45
|
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Len taka akú máš vlastne anténu? Kde je napísané že anténa musí mať rovnaký zisk v celom svojom rozsahu? |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Len takNo ještěže ta to napadlo, bo "len tak" nemam čo robiť..nazvi si tu tému inako.. :zombie:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@vador,k anténeneviem presne ako sa volá asi color?taká väčšia už dávno sa predávala..anténa nikdy nemá rovnaký zisk v celom rozsahu ale tu sa jedné o k.29/40 čo je pomerne blízko..Tomik 535 a ty si kto,(nevhodné slovo) alebo rovno eštebák,že tu budeš nariadovat ako si mám nazvat tému.Ja si ju nazvem ako je uznám za vhodné nie ty...Ak ti to vadí,nečítaj to... |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Len takSamozřejmě ti to nebudu zakazovat. Za dobrotu na žebrotuZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Příjem dvb-tJa si myslím, že kanál 29 a kanál 40 v UHF pásme nie sú pomerne blízko.... :))) a keď si pozrieš závisloť zisku tvojej antény od prijímanej frekvencie a zoberieš do úvahy vlastnosti šírenia el-mag vĺn v závislosti od frekvencie tak sa dopracuješ aj k nejakému relevantnému výsledku R^ |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Příjem dvb-tJe to čudné s tým 40 kanálom aj v okolí Piešťan. 29 a 59 kanál majú tu dobrý signál, ale 40-ka veľmi slabý. A teraz buď múdry dano01. A je jedno, či ich chytáš na colorku alebo sito. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Příjem dvb-třešení se jmenuje Sopron k40 :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
@davidkrizkonečně někdo "fundovaný"-takže Made in Hungary... Myslím,že ty a pár jedinců dovedou vždy poradit! R^_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE:DVB-T z Mikulova/KojálJa mám CZ DVB-T,SVK DVB-T a Austria DVB-T v plnej kráse.Anténa TRIPLEX 47prvková v Horizontálnej polohe. Bratislava-Devínska nová Ves. Chytám K 24,34(Viedeň Q100%-I100%) K 27,56(Kamzík Q100%-I95%) K 29,40(Kojál/Mikulov Q90%-I95%) K 59 (kojál Q40%-I65%-ide málokedy) 25 programov zadarmo cez DVB-T z troch krajín. Treba jednozančne vymeniť anténu za nejakú inú nie POLSKU ale českú,juhoslovansku) Triplex je najlepšia na dialkový príjem. Má zisk bez zosíku 17dB v celom pásme. Ja mám ešte zolilovač 24dB čiže výpadok nehrozí nikdy. |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
furioso"Triplex je najlepšia na dialkový príjem.Má zisk bez zosíku 17dB v celom pásme. Ja mám ešte zolilovač 24dB čiže výpadok nehrozí nikdy." Rv Ty jsi dobrý exot :D Máš protokol z měření v bezodrazové komoře (zisk 17dB v celom pásme) a navíc vidíš do budoucnosti jak Nostradamus (čiže výpadok nehrozí nikdy) ? :laughing: :laughing: :laughing: |
davidkriz
![]() |
|
RE:davidkrizVies povedane nikdy zatial sa nestal..a ni nestane...Antenu mi nastavoval technik na DVB-T. čiže asi netrepem p...y ale viem čo nameral. zisk 17dB +/- 2dB o viac to nekleslo. Tak sa nehadaj. Triplex su najlepsie antený na dialkový prijem po HIRSCHMANkach ktoré nie su lacné a ani na Slovensku dostať kúpiť. |
furioso
![]() |
|
RE: Příjem dvb-tzober tu antenu na ine miesto v Bratislave aj z technikom pripadne blizko bratislavy a ked chceš ta ti jopko aj presne povie kde a predved mI 40k z kojalu ;) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
furiosomarný případ :D 17dB to mělo vůči čemu, mokrému provázku? RvHádat se dá jen s někým kdo ví která bije, takže se nehádám, jen (nevhodné slovo)uju (nevhodné slovo)oviny... |
davidkriz
![]() |
|
RE: Příjem dvb-thmm, to je neslušné slovo, něco d.e.m.e.n.t.o.v.a.t ???http://goo.gl/B3B7T |
davidkriz
![]() |
|
RE:Prijem z CZ kojal/mikulovA ked chcete neverte.Ja to tak mám ako som už vyššie písal mne to ide bez problémov aj za zhoršeneho počasia.Preto vymysleli ludia zosilovače k anténam. |
furioso
![]() |
|
![]() |