![]() |
|
Blocker pro DREAMSKY NXP256HDZdravím, blíží se čas Vánoc a pro svou TV bych chtěl pořídit tento stroj. Chci se zeptat zda je možnost, že soft. blocker opravdu nepustí jiné zápisy do přístupové karty?? Taky kolik je reálná prodejní cena přístroje?? Díky za info |
neznalek0
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDMá vněm jet Oscam , nao a vtom není problém s blokerem :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
bigjDík za reakci...ale až tak odborně se nevyznám. Takže když uvedený stroj koupím třeba přes nějaký e-shop kde ho nabizí za 3100+- neměl by být problém? |
neznalek0
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDPřes e-shop nakupuj jen pokud se v tom trošku vyznáš. Nemáš tam žádnou podporu, takže vše si musíš rozjet sám. Jinak to raději kup u někoho kdo se v tom vyzná, včetně montáže to bude o pár stokorun dražší, ale ušetříš spoustu času a nervů... :) |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
krtanMáš naprostou pravdu R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDsouhlas s krtan mám ho sám taky a vím že umí i dost potrápit a to nejsem začátečníkDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDPresne tak.Cez net kupovat vtedy ked:1.) Zariadenie funguje ako zehlicka,zastrcis a hreje(teda pozeras) 2.)Vies urobit co treba, aby si dosiahol uplnu funkcnost 3.)Mas znameho kto to vie urobit za vatikansku menu Ak nic z toho neplati potom 4.)Zaplatis predajcu (é-shop) 5.)Zaplatis toho kto ti to urobi 6.)Alebo s budes trapit a stracat nervy R^ R^ R^ fuha to uz ako ti 20 kilovy analytici v TV Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereNo nepovazuji se za supertechnika a ani nejsem uplny analfabet. Po vybalení z krabice zvládnu zapojit potřebné kabely,naladit, seřadit dle libosti a potřeby. Jen jaksi někde sehnat za vatikanskou měnu postup pro plnou funkčnost soft.blockeru |
neznalek0
![]() |
|
neznalek0Tak je vidět že nevíš vubec nic. :laughing: :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDLen sa neboj na satdigitalne.cz nájdeš všetko, treba cez USB jednoducho vymeniť v prístroji FW, aby si vôbec blocker mal,cez net ide i sharing, pomocou lan kábla, alebo Wifi pripojenia na net ... R^ R^ R^ |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
bystrikR^ díky za info |
neznalek0
![]() |
|
satmamNo nemusí tad člověk čekat dlouho na fundovanou odpověď. Neznám člověk co neví nic. Ty si ale asi člověk co ví vša a ředitel zeměkoule v jedné osobě. A Tvůj nick: satmam by sedal doplnit o 3písmena las :)) |
neznalek0
![]() |
|
neznalek0Dobře si to napsal. R^ Tady je několik ředitelů :laughing: :laughing:Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDPřeji příjemnou zábavuDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
neznalek0Nikde som nepisal co si alebo nie si.To su moznosti co mas ,ktore vyuzijes ja neviem.Len poznam ludi(netvrdim ze patris medzi nich) co by vselico chceli - ale zadarmo a aby to urobil niekto druhy.To je vsetko,nic viac... :8) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerevidím to taky tak R^Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
liquereA kde já psal něco o tobě??? V mojí reakci na příspěvek od Tebe, těžko najdeš něco a nebo aspoň náznak něčeho hanlivého na tvou osobu |
neznalek0
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDVed sa nestazujem,co si nieco zle pochopil? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDblocker je tam ako volba v menu a mimochodom bol tam tak funkcny do nedavna ze zapisy nechodili vobec... |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDno neviem či robiš dobre s tym dreamskym 256, nechcem ta odhovarat je to tvoja vec ,ale mal som ho doma 7 mesiacov a dokonca 2 kusy .prvy ma vydržal mesiac a zachrčal potom mi poslali druhy a ten išiel 6 mesiacov no išiel ako išiel , viac nešiel, zo všetkymi softami ake boli až po 1,44 a užil som si snim svoje ked ti to 15 až 20 krat za 12 hodin zamrzne den čo den a musiš ho nechat schladit tak ta asi šlahne . takže ti prajem vela štastia dufam že budeš mat viac štastia ako ja s dreamskym 256 . prečitaj si to na satdigitalne fore tam sa toho dočitaš viac ,každy prijimač sa svoje chyby ale tento bol extrem , pozor je velmi nachylny na teplo a nedaj boh ho dat do dakej skrinky . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDNo ja mam tento prijimac tiez a podla mna to nie je dobra volba. Mam pocit, ze co kus to ,,original,, - kazdy ma nejake ine chyby. Cim novsi fw. tym viac problemov. U mna je najvacsi problem s dialk. ovladanim. ,, Smerove,, tlacitka reaguju obcas celkom inak ako by mali - zapne sa celkom ina funkcia v menu. Radsej by som kupil V+. |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDpresne to som urobil. |
efendy25
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDTo zamrzání programů je převážně tím,že běží u uživatelů současně tři stejné zdroje a přijímač si nedokáže vybrat.(karta,Gshare a domácí sít).Přijímač mám skoro rok a tento problém nepociťuji.První co bylo jsem vypnul jejich slavné Gshare a nastavil si vlastní domácí sít a mám klid.Přijímač šlape v pohodě. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDtak to ti gratulujem .ja som ho použival len ako klienta na vlastny server g -share som mal vypnute ,samozrejme som skušal aj servre vypnut a strčit don kartu proste bolo mu to jedno po 25- minutach pozerania hd mi zamrzol bez toho aby som s nim dačo robil a po 40 minutach pri sd programe a nepomohlo mu nič len ho nechat schladit 40 minut a potom išiel par minut a stale to iste dookola 15 až 20 krat za den . ale prišiel som nato že ked som dal knemu stolny ventylator tak išiel v pohode evidentne sa prehrieval aj ked na dotyk sa mi nezdal aš taky teply . ked som volal do servisu tak mi povedali že su tam studene spoje a tento problem som mal asi na oboch kusoch takže som sa ho radšej zbavil . |
efendy25
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDtak já ho taky mám zhruba půl roku a žádné vážnější problémy jsem nezaznamenal. Někdy taky zatuhnul, ale stává se to pouze občas, ani si nevzpomínám kdy naposled. Je fakt, že na něm žádné "zvláštní" funkce nevyužívám. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Blocker pro DREAMSKY NXP256HDmám ho taky zhruba půl roku a využívám i různé funkce R^ , proto jsem ho taky koupil, je zavřený ve skříňce a jedu téměř bez nějakého restartu. Restart mám jen snad při aktualizaci firmware :laughing: , někdy mojí zbrklostí při přepínání programů - to už dlouho neudělalo. Celkově spokojen. |
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
![]() |