![]() |
|
amiko alien 8900 - nic nenabehneahoj, moc prosim o pomoc, nahral sem do Amika nejaky plugin co jsem nasel na netu - Spark+sw+,db+and+plugin+1.1.40++by+Allien+on+12.06.2011(1), vsechno se nainstalovalo v pohode, pak se to rebootovalo a nenabehlo mi vubec nic, proste cerna obrazovka, potrebuju radu jak mam nainstalovat spatky Spark software , spark rescue image mi nejak nefunguje, ani nevim poradne jestli je to vlastne obnova systemu .. moc diky za kazdou radu |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: amiko alien 8900 - nic nenabehnehttps://www.parabola.cz/forum/topic-66193/:laughing: :laughing: :laughing: Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
satmanuz to jede, dik za radu... |
jurasek
![]() |
|
jurasekako si to nakoniec vyriesil ?motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
resenistahnout s tech to stranek FW http://www.amikostb.com/?q=product&id=8 ... ja stahl ten nejnovejsi, rozbalit a nahrat na flash disk, vypnout zadnim spinacem Aliena, strcit do USB flash disk, drzet tlacitko OK a zmacknout zadni spinac (furt se musi drzet tlacitko OK) - pak se to zeptat jestli chci bootovat Spark nebo E2, sipka doleva doprava vyberu Spark - mam ho na flash - a ono se to samo nabootuje |
jurasek
![]() |
|
dalsi problem :)nevim jak dostanu do Aliena klice treba na bulsat. Mcas - Edit Key - tam se daji nahrat klice, jsem zvyklej na 32mistnej klic, v Alienovi je 16 mistnej, tipl bych ze se 32 mistej klic rozdeli indexem 00 a 01 na polovinu, Provider 060400 , index 00 na 01 ale nevim o dat to CAID a Type - je tam na vyber Key 8, Odd a Even. Ale preci vsechny klice se nazadavaji rucne? Jde tam nejak nahrat soubor keydata.bin nebo nejaky soubor s klici? diky moc |
jurasek
![]() |
|
vyresenouz jsem tomu prisel na chut, prvni samostatna prace :)) Bulsatfunguje. Nejvetsi zadrhel byl v te editaci klicu, ja nepochopil jak tam zadat irdeto - V tom Editkey je pet barevnych tlacitek - EDIT - cervene, ADD - zelene, DELETE - zlute, RESET - modre a pak kodovaci system (cryptoworks, irdeto, seca atd .... - bile tlacitko - nejvetsi zadrhel - bile neni na dalkovem ovladaci :-(( na tom to stalo - nahrazuje ho tlacitko - PLAY/MODE - mackas ho tak dlouho az se dostnanes na pozadovany kodovaci system - IRDETO v pripade Bulsatu - zmacknes pak zelene tlacitko ADD a editujes CAID - 0604, provider 000000, type key - Key16 - a pak opises z http://www.najmsat.com/ klic :)) a uz to jedeeee :)) |
jurasek
![]() |
|
RE: amiko alien 8900 - nic nenabehne...biele tlačítko je play ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: amiko alien 8900 - nic nenabehne...veď to tam píšeš sorry :laughing:Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
![]() |
|
patkonevis jak na ty biss key? |
jurasek
![]() |
|
RE: amiko alien 8900 - nic nenabehne... pred včerom mi to prišlo kody ešte neriešim tuším tam nemám ani plugin mám tam oscam pod sparkom som rozbehol zdielanie 0d03 v domácej sieti cez newcamd, pod enigmou som ešte neskúšal ale enigma je natiahnutá ,teraz riešim zdielanie von zo siete na golden mediu 9080 neviem či to síce rozbehnem a či to je vôbec možné ;) ale za tie peníze dobrá hračka :)))Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
![]() |
|
patkotak to vim kam se pak obratit, ja prvne davam do kupy emu, pak motor a pak pujde na radu sharing :) ja uz to chtel vyhodit, sem se s tim nemohl domluvit .)) nez clovek pochyti zaklady tak to nejake nervy stroji :)) |
jurasek
![]() |
|
RE: amiko alien 8900 - nic nenabehne...môžeš ako nič treba si pomáhať ;) :)))Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
![]() |
|
![]() |