Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dreambox800,Gemini 5.1,prepisuje se CCcam.cfg sam

Nevim proc ,ale mam problem se sdilenim, a to takovy, ze pred casem jsem mel temer vsech 28 serveru neustale online (zelena) ale od urciteho okamziku, mam online maximalne 6-8 serveru (vetsinou ty ktere jsou v cccam.cfg uvedeny na zacatku), pricemz clienty vidim vsechny , ze jsou online. Provedl jsem preinstalaci firmware , odpojeni modemu od site a tak pod. , ale nic nepomohlo. Stava se mne podivna vec, a to ze se mne prepisuje sam od sebe soubor cccam.cfg , meni velikost a take pocet C a F lines v nem se nekdy vyrazne meni ( obden nebo i nekolikrat denne)
V T-mobile mne rekli (poskytovatel internetu) , ze u meho modemu nemohou zmerit napeti nebo neco takoveho, a ze mene caste vypadky internetu, ktere jsem mel, zpusobuje muj modem, ktery zrejme casem odejde. Myslite, ze ty problemy s kolisavym poctem serveru resp. , ze pouze nekolik z nich z celkoveho mnozstvi 28 je online zpusobuje ten nestabilni modem? Poskytovatele serveru tvrdi, ze jsou online a maji vse v poradku. Dekuji predem,Petr

kovy
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreambox800,Gemini 5.1,prepisuje se CCcam....

"prepisuje sam od sebe soubor cccam.cfg , meni velikost a take pocet C a F lines"

tak nestabilny modem povedali? ... ja si skor myslim ze niekto sa ti priatelu niekam nabural ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Ja si to tiež myslím, že máš niečo cudzie v serveri.To preto, že nie je zabespečený z vonku, k prieniku do servera.Niečo podobného sa stalo aj mne.Preinštaluj si server na OSCam 1,ale niekým si daj zabespečiť modem,router a aj server,nejakým sieťarom,aby bez tvojho povolenia sa ti nikto nemohol z vonku nalogovať na tvoj server.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

skús dať iný FW , mne to robilo s Gemini tak som prešiel na newenigmu2 a v pohode jede ako má, tiež si kukni ak máš registrovanú dydnds či ti sedí IP adresa a ak nie zmeň ju aby bola stejná a pôjde to, sa maj

dandy
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra