Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

sat.v italii ???

zdravím všechny znalce...co jsem mohl, to jsem přečet na netu o cs prog. v zahr. ale kromě prázdných slov nic k věci. Prej satelit nemá tak velký rozsah, aby pokryl signálem Část itálie. Tady v Bolzanu jsem slyšel, že slováci tady mají jejich progr...tak už nevím..může mi někdo seriozně a věcně říct, jestli lze a jak použít nějaký přijímač, nebo cokoliv k sledov. čr prog.??? Né na netu..né přes kabel...tady není..chci pouze sat.karty trade tech.mám 3ks..děkuju. zde nebo mail.- mirek.de@seznam.cz

marco11
Registrace: 10/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sat.v italii ???

České programi v San Benedetto del Tronto lze přijímat tak předpokládám,že i v Bolzánu ano.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Neviem, či som nepochopil Tvojej otázke po večernej ochutnávke domacej pálenej u suseda v jeho pivnici, alebo sa niekto zle vyjadruje. Veď choď za slovákmi v Bolazanu (pochopil som, že bývaš v Bolzane) a dostaneš radu.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Proč se prostě nepodíváte na mapu pokrytí? Sever Itálie je něco jiného než třeba jih.

LubosD
Registrace: 7/2010

V pohode, ja mam parabolu za oknom (tmave skla hrube) a som v Casalpusterlengu juznejsie ako ty

Peter292
Registrace: 4/2011

pujde to

Na 90ku anténu uplně v pohodě na severu.Jo kdybys byl někde na jihu třeba v Neapoli nebo Palermu tak už by to chtělo podstatně větší parabolu. R^

oldies26
Registrace: 1/2007

PETER292, OLDIES

Ahoj peter a jak to chytas...stačí pouze to co mám doma? prijimač+parabola a karta skyline? a stačí najít astra A? DÍKY ZA ODP.

marco11
Registrace: 10/2011

Normalne tak isto ako doma, Najdes poziciu a uz ti to fachci

Peter292
Registrace: 4/2011

Přesně tak.Stačí najít pozici 23,5°východ a naladit.Přijímač a karta Skylink nebo CS link.Jinak chytáme to poblíž Verony na 90ku anténu.Bolzano je více na sever tak to musí jít jak pila. ;)

oldies26
Registrace: 1/2007

Zdravim na severu i hodně na jihu třeba Bari tak na klasickou 60parabolu Bolzano je kousek od rakouska takže úplná pohoda v Římě a dolejc za špatnýho počasí vypadla čt.papa

smama
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra