![]() |
|
CT_HD EPGzdravim, uz par dni mi neide EPG na CT_HD, na CT1/2/4 ide dobre. Kedze sa mi zda ze celkovo EPG vid dalej nefunguje tak ako ma, mi prosim potvrdte ci vam ide EPG na tejto stanici. Dik!Dalsie chovanie EPG na mojom TechniSat-e Digit HD8+ EPG posledny tyzden blbne - napr. v cas 14:02 este ukazuje prebiehajuci film od 13:00 do 14:00 takze akoby meskajuci a musim dat zobrazit nasledujuci Next aby som videl spravny udaj. Nastavenie casu v pristroji som skontroloval, navyse mam nastavenie casu automaticky. @dagy2 ci ti co mate TechniSat aky kanal volite pre nastavenie casu neautomaticky - ak si s tym experimentoval. D. K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: CT_HD EPGEPG nefunguje. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: CT_HD EPGno jo, jsou to (nevhodné slovo)i, tohle se jim stává tak 2x do měsíce a oprava trvá tak týden, bych tu bandu línou odtam vypráskal. Zajímavý ještě je, že se to stává jenom na tomhle transpordéru. Jo nic s tím nenaděláme... :fuming: :fuming: :fuming:DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
dikdik za odpovede,ja sa tiez furt divim ze v 21.storoci, alebo ako ja radsej nazyvam v 3. tisitroci :)) take jednoduche veci ako EPG, tak casto - asi s tyzdennou periodou - nefunguju. Predpokladam ze je to nejaky server a nechapem ze ci to nevedia urobit "High-Availability" - cez Server-Load-Balancer a servre 2, aby to bolo dostupne redundatne. Ci zasa len ja som niekde mimo a je to instalovane na notebooku uctovnicky s WinXP?! :razz: |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |