Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Humax IRHD 5100 S - nahrávání,sledování

Ahoj,
s tímto přístrojem mám problém, že při nahrávání programu mi nejde sledovat jiný. Hlásí chybovou hlášku " kanál nelze měnit během záznamu". Přitom je zvláštní, že mě to někdy umožní (ale jen jednou v průběhu záznamu a někdy ani to) přepnout na jiný kanál, takže bych řekl spíše výjímečně. Nyvíte co s tím? Nebo máte někdo taky takové zkušenosti? Díky

romsim
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax IRHD 5100 S - nahrávání,sledování

tak to je snad jasný ne ? neni to dvojtuner ! sledovat můžeš jen na stejném TP

Dukan
Registrace: 11/2009

no to je. Když mám skylink a přepínám jen v rámci jeho programů, tak by to mělo fungovat. Navín třeba teď jsem to zkoušel s NovouHD a NovaSD na poprvé jsem mohl přepnout a pak už ne. Napsal jsem to srozumitelně?

romsim
Registrace: 3/2011

V rámci jeho programů nikoliv.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Humax IRHD 5100S

Zdravím, chtěl bych se zeptat když je řeč o Humax IRHD 5100 S, jestli je možné zadat nahrávku na HDD v časovači ručně - bez použití EPG (když např. EPG není stanicí vysíláno, nebo je v daný moment nedostupné). Na internetu - návod, recenze jsem nic nenašel. Díky

V74
Registrace: 7/2007

vramci jedneho TP! ak o tom nic nevies nastuduj si to...aby si mohol nahravat a pozerat co ta napadne potrebujes 2 tunerak..a to ten humax nie je ..kapisto?

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Humax IRHD-5100S umožňuje jeden program nahrávat a druhý sledovat (oba můžou být kdované), to vše současně jen z jednoho TP, právě proto, že je jednotuner. Přepínej přes seznam (list), programy jsou prosvětlené.
To jsou ty internetové nákupy, kdyby jsi to koupil u odborného prodejce, máš se kde zeptat, asi se na rady vykašlu úplně!

Zip
Registrace: 1/2006

@Zip

jsi fakt machr!!! A myslím,že takového člověka,jako si ty, je třeba vážit.. (Vím,že si zato "nic nekoupíš",ale myslím to ůpřimně)!!!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra