Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Topfield 7700

Pánové nevíte někdo z hlavy jaké jsou hodnoty elektrolytů ve spinaném zdroji? Nechce se mi to rozebírat protože vhodné pro sp zdroje stejně nemám po ruce. Díky moc za pomoc J.

jarik
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

TF7700

Zdravím všechny - mám také tento přijímač - nenajde se někdo, kdo by mi provedl výměnu kondenzátorů (tuším, že to je ten problém u tohoto přijímače, který se vždy řeší) v tomto přijímači, abych jej mohl opět používat - chtěl bych jím nahradit SD Homecasta.

vahač
Registrace: 6/2009

re:

spojte se s Radomírem Kovářem,který zde také vystupuje pod nickem Ja.Ten ovládá tyhle super stroje velice dobře,také jsem mu jich už pár poslal

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: Topfield 7700

Jestli chces, tak to posli. Tento tyden jsem doma, delam topeni tak ti to opravim. Kdyz to zitra posles obchodnim balikem, v patek to mas doma.
Kontakt na me najdes pres google velmi rychle.

J a
Registrace: 7/2005

Topfield 7700

Dva 1500 uF a dva 3300 uF,10V,105 C°.

vencamar
Registrace: 5/2008

vencamar díky ahoj J.

jarik
Registrace: 2/2007

@ J a

Zdravím, nabídku jsem si přečetl až teď - kontakt jsem vygooglil, ale je to na mně trochu daleko, nechtěl jsem nic posílal (hledat krabici, vymýšlet jak ji "vystlat", hledat způsob dodání k Tobě apod.)... do konce týdne to nestihnu ani poslat, natož to mít i zpátky. Ale to nehraje roli - zase tak moc na to nespěchám. Asi budu muset zkusit nějaký servis - snad to tam nebude stát dvacetinásobek toho, co je "normální". Předpokládám, že výměna několika "kondíků" se nebude pohybovat v řádech stokorun nebo tisícikorun.

Ale je to moje blbbost, že jsem nenapsal víc - myslel jsem spíše někoho v dosahu Praha, Praha-západ, Beroun apod...

Za nabídku každopádně díky!!! R^

vahač

vahač

jo, taková banalita jakou je poslat obchodní balík je na tebe moc složitý? ;P :laughing: :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

V Praze zkus kolegy mail :
v.siebert@volny.cz

Odkaz se na me.

J a

Není to jen o výměně kondíků, ale o to, aby se to se stejnou závadou nevrátilo zpět. Není kondík jako kondík. Holt nějakou stokorunu to stát bude, ony jenom ty kondíky v odpovídající řadě stojí asi 260Kč. A nemění se jen ty evidentně vadné, ale i něco dalšího. Ale to je pro někoho nepochopitelné.

J a

@Ja - díky za kontakt! Určitě to zkusím.
Jasně pokud to bude mít smysl, tak nemám problém to zaplatit, jen nechci vyhazovat prachy zbytečně.

@eemil - no a? Abys měl další zábavu - já ani nevím co to je "obchodní balík". Nikdy jsem nic takového nepotřeboval.

vahač

Topfield 7700

Nevím,jak Ja přišel na to,že elity stojí 260 Kč.Já jsem kupoval japonský Hitano a stály 30 Kč všechny čtyři.Určitě vydrží déle než ty originál(26 měsíců).Kdyby někdo chtěl aby vydrželi déle,tak je to chce chladit,třeba ventilátor do PC(je tam v přístroji větev 5V.)Jinak za ty dva roky vyschnou a odejdou.Nejsem sice odborník,ale mám známý,který do toho dělají a umí poradit.

vencamar
Registrace: 5/2008

@vencamar

To bude mozna tim, ze delam servis tak, aby se me to nevracelo. Japonsky Hitano jo, hm... hm...
Staci zmerit jejich kapacitu a ESR na pracovni frekvenci SMPS kdyz je nove a kdyz je 3 mesice ve zdroji. Ale to ty bohuzel nepochopis.
ber to tak, ze opravuji neco podstatne slozitejsiho a neco, co musi fungovat 24/7 365, takze si ojeby nemuzu dovolit. Proto davam kondiky za ty ceny co davam a narozdil od tebe vim, co je potreba v tom zdroji a nejen v nem udelat dalsiho.
Jinak klid, nemam potrebu se dohadovat a nikomu se nevnucuju, proste to nemam zapotrebi. Ahoj.

J a

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra