Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Parabola Visiosat Bisat

Rád bych vyměnil Technisat Multytene 45 za něco většího (mám ji jako druhou, první mám na motoru). Původně jsem myslel Toroidku 55, ale asi bych se špatně dostával ke konvertorům. Objevil jsem Visiosat Bisat (je to menší bráška obdivované Visiosat Big Bisat), rozměry 75x64 cm a má pevné držáky pro konvertory (1-4). Asi není moc rozšířená, protože jsem o ní moc diskuzí nenašel. Vznáším tedy dotaz, jestli ji někdo nemá nebo nemontoval a jak je s ní spokojen. Je tedy drahá - jako dvě toroidky 55. Větší parabola se mi sem už nevejde. Díky za případné názory.

honzasa
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Parabola Visiosat Bisat

Však toroidku T55 nastav niekde pred garažou,na balkon len nahodiš a nemusi sa bať že niečo nepôjde.Ked dobre nastaviš,hlavne aby si to mal kolmo aj pred garžou aj na balkone.Nahodiš a pozeraš ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Možná, že to tak dopadne, s tím nastavením "vedle" to je dobré řešení. Ještě dotaz k toroidkám, ty co se tady prodávají jsou od jednoho výrobce, tedy Wawe Frontier, nebo jsou tady také noname?

honzasa
Registrace: 9/2006

ja kupil T90 na tvsat nitra a maju na stranka že toroidka je original a aj na krabici wave frontier ;)

THXKO

ale najdeš aj padelky treba opticum,maximum.Neviem ale porovnať či budu horšie.Ale ja berem vždy len original :8)

THXKO

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra