![]() |
|
Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Zkusil jsem kombinaci Homecast S3000CR (v. 2.0) a karta Cslink Irdeto, bohužel tma.Ani bych nepředpokládal, že tento veterán může s Irdeto kartama fungovat, ale na podobné téma se tady diskutovalo v únoru https://www.parabola.cz/forum/topic-59346/ a uživatel Delta1 potvrdil funkci s kartou Skylink Irdeto. Máte někdo zkušenost s kartou Cslink Irdeto? Dík za odpovědi. |
rost
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?sám tento přijímač nemám takže neporadím, ale v tom únorovém příspěvku byl Delta1 úspěšný se skylink kartou a firmwarem 2.04. Ty tam maš firmware 2.0.Ono se v poslední době dostalo mezi lidi dost Cslink Irdeto karet, tak každý zkouší jestli to jede s tím co má kdo po ruce. Nakonec asi stejně budeš muset koupit nějaký ten jejich Irdeto Ready přijímač. |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?rost: Tvůj Homecast má čtečku Cryptoworks, takže tam CS Link karta čistě Irdeťácká nemůže fungovat ani kdyby ses na hlavu stavěl. Něco jinýho je Skylinková ICE karta, která je sice taky Irdeto, ale Cryptoworks umí emulovat. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
@Pitomecto so píšeš Ty bych si myslel taky, nicméně po přečtení příspěvků Delta1 bych si tím tak jistý nebyl, tvrdí že tam rozběhal čístou Irdeto, zdálo se že ví o čem mluví ... |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Ono se taky mohlo stat,ze se dostaly do obehu karty s identifikaci ciste Irdeto,ale ve skutecnosti to mohla byt karta ICE.Toto se stalo i s kartama CRW,kde byl spatny potisk. ;) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Fire: Nevím kdo je Delta1, ale vím, že v CW čtečce čistou kartu Irdeto nerozběhá ani Šaman :lookaround: |
Pitomec
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Skylinkové čisté Irdeto karty v něm chodily bezproblémů cca půl roku i se zápisy! :8) Nyní už korektně zápisy nefungují, ale nicméně karta v něm dokáže hrát i týden bez hlášek a výpadků, pak se odhlásí.Irdeto karta v tomto přístroji samozřejmě nemá co dělat, ale byl to takový pokus, což jsem psal i tenkrát, když se diskutující pustili do sebe a jednomu nadávali, co to plácá za nesmysly. Ale v té době to nesmysl nebyl a měl jsem to narozdíl od ostatních vyzkoušeno. :laughing: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@Delta1...a nemáš možnost zkusit i Cslink Irdeto?dík. |
rost
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Jenom jestli ta Skylinková karta nebyla ICE s blbým potiskem. |
Pitomec
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Chvilku přemýšlím (je to tak 50:50 :) ) a přikloním se k názoru, že ano..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?to rost:Mám tu možnost - mám všechny typy karet CS link a Skylink a Cslink Irdeto běhala v Global free. Po zaregistrování tma. to Pitomec: Ne je to Irdeto 01, ale já zkoušel i jiné a nejen svou vlastní ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Jak poznáš, že je to Irdeto, ne ICE (tedy kromě potisku) ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Že neběží v některých zařízeních, které mají jen cryptoworks.A ICE či CRW v nich naopak chodí :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?ÁÁÁ výborně!!! :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Možná se někdo babral ve firmwaru Homecasta a udělal z toho UNI čtečku, ale ani to není moc pravděpodobný. Spíš nás tady někdo pěkně krmí nebo se o to aspoň snaží :))) |
Pitomec
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Kdoví co tam vůbec strkal :lookaround:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Pro Pitomce a Tomíka535Až si pánové pořídíte všechny karty a budete je denně zkoušet v různých zařízeních, tak se budeme mít o čem bavit!Jinak si veďte diskusi s googlem a typu jedna bába povídala! :dead: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?jj, to byl vždycky můj sen :crying:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Homecast S3000 CR a Cslink Irdeto?Delta1: Aby někdo ve výrobě naprogramoval Homecasta ke čtení Irdeto karet, notabene v době, kdy o nějakém Irdetu nikdo ještě ani neslyšel, natož ho měl k dispozici? To fakt ne, věřit se dá hodně věcem, ale tomuto teda ne. |
Pitomec
![]() |
|
![]() |