![]() |
|
NG WILD nejde cz zvukNeviem či sa niečo menilo alebo som niečo premeškal ale pozorujem,že mi na 23.5E nejde na tomto kanáli cz zvuk pozozerám to na DM 800 a problém má aj humax 5500 tam ide buď len obraz alebo zvuk bez obrazu skúšané karty skylink aj cslink skúšal som aj vymazať a znovu naskenovať to isté vie niekto poradiť? |
JARO
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: NG WILD nejde cz zvukCZ zvuková stopa jede normálně - GoSat 7055 |
MadPepe
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: NG WILD nejde cz zvukhttps://www.parabola.cz/forum/topic-66308/VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W
|
bmilan
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 1 333 |
![]() |
|
CS LINK/SKYLINK/NAT GEO WILD CZZdravím,Od 27.10. kanál NAT GEO WILD je dočasně šířen jinou distribuční trasou. Česká audio stopa má v některých případech problémy na trase a nejsou vysílány ani české DVB titulky. Problémy se tak mohou objevit také u koncových uživatelů. Problém má za důsledek, že na některých přijímačích "zamrzá" obraz či úplný výpadek kanálu po dobu několika vteřin. Obě platformy CS LINK i SKYLINK o tomto problému ví a učiní tak v krátké době nápravu. (@zdroj: SkyLink/CS Link) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
RE: NG WILD nejde cz zvukAno poslednu dobu im to blbne dost často. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: NG WILD nejde cz zvuku NGWild HD jeto v poriadku :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
JAROMěl jsem stejný problém, včera jsem provedl restart přijímače a česká audiostopa naskočila. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
v pořádkuJá jsem měl tenhle problém u Topfieldu TF 6000CR ale od včrejška to hraje OK |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
Včerajsem provedl nový sken/aligátor,modul smith ci+/pro irdeto 1r.cslink,neb NG+Wild neustále vypadky,po skenu se vše ustálilo-zvuk i video,titulky nejdou,ale dnes jsem už výpadek zase zaznamenal,takže to v pořádku asi nebude !!! :lookaround:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: NG WILD nejde cz zvukAsi sa doľakali nič som nerobil a už je to ok ale týždeň to asi blblo |
JARO
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
spykoprvé by som chytil ten CI+ modul a zahodil ho ako najďalej vládzeš.A potom riešil ďalej. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Dagy2to nebude modulem-vše ostatní jede v pohodě+doporučení cslinku,ikdyž modul smit není bůh ví co,jenže to jsem zjistil až po koupi !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
To Dagy2To mě prosím vysvětli. Proč zahazovat ten CAM Irdeto Smit ? Jako jediný prošel certifikací přímo Irdeta, sám ho mám doma a nemám s ním nejmenší problém... |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
![]() |