![]() |
|
Technisat HD8 SX + Neotion IrdetoJaké máte zkušenosti s kombinací satelitního přijímače Technisat HD8SX + CA modul Irdeto Neotion CI plus + karta Skylink Standart HD Irdeto.Díky všem za odpovědi. |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8 SX + Neotion IrdetoJaros, všade máš napísané, že tento modul sa NEDOPORUČUJE. Jednak má nejaký bug v FW, nekomunikuje správne s TechniSatom a za tretie je to CI+ tak by som ho zahodil niekam hodne ďaleko. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Měl jsem ho v HD8-SXa nakonec ho poslal zpět prodejci a vzal místo něj Mascom CWR/IR.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@Dagy2 TechniStar IRZdravim, trocha mimo temu, poznas prosim TaTechniStar IR www.hdaustria-shop.at/HD-Austria-Receiver/TechniSat-TechniStar-IR-schwarz-inkl-ORF-Karte::143.html rozumiem tomu dobre ze to je verzia CI+ s Irdetom namiesto Nagra?? Dik v kazdom pripade! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
No řekl bych,že je to tam napsané dost jasně.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Re: TechniStar IRja len ze ho v ponuke priamo Technisat.DE nevidim :lookaround:www.technisat.com/de_DE/Sat-(DVB-S)/352-64/ detto www.technisat.cz/index9b3a.html?nav=Digit%C3_ln%C3_p%C5_ij%C3_ma%C4_e,cs,43 pricom ked je to Irdeto CI+ by to nemusela byt zla ponuka aj pre Skylink atp. tak sa divim... ;) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
TO:joscerProsím Tě,proč jsi ho vyměnil,z jakého důvodu ? Dík za odpověď. |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8 SX + Neotion IrdetoDo HD8-SX - Smit HD CI!!! NE modul CI+ . !!!!!. Mascom modul IR/CRW je lenoch. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8 SX + Neotion IrdetoNa Neotion modul vyšel už před měsícem nový FW, který řeší mimo jiné hlavně spolupráci s Technisat přijímači. FW je dostupný i přes OTA na 12565 ASTRA3. Je to momentálně jediný modul, který s tímto novým FW funguje s Technisaty bez zasekávání, co předvádí např. Mascom (poslední várka modulů uvedená na trh) v kombinaci s IR kartami. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
krikri_nepoznám, ale má to byť skutočný TechniSat model pre CZ/SK a AT trh snáď namiesto Dizipie SIR-u.Samozrejme že bude ponúkať všetky "výhody" Irdeto certifikovaného prijímača. Rovnako ako tu dotazovaný CI+ modul. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Jaros, CESJaros: Poslal jsem ho zpět, protože byl extralenoch při přepínání a hlavně při startu sat.přijímače. Ale to bylo už někdy v březnu. Jaká je situace teď s nějakým novým SW nevím. Možná se to zlepšilo.CES: Když jsem vracel Neotion tak modul, o kterém píšeš, ještě nebyl k dispozici. A Mascom zas takový lenoch není. Na nic je to, když je tam SW 1.23, lepší je ponechat 1.20 (pro ICE). Já Mascoma 1.23 provozuji s ICE kartou v módu Cryptoworks a je fakt, že se občas objeví při přepínání na chvíli hláška "Kódováno" (i přes nastavení message OFF). Ale teď si uvědomuji, že za poslední snad týden jsem tu hlášku neviděl. Nevím co a kde se vylepšilo, že tomu tak je. A na Smit CRW (s ICE kartou) nemá žádný modul. Mám ho v TechniStar S1. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |