![]() |
|
Cs link aktivace crw karet???Omlouvám se ale je 13 h 30 minut a cs link to nebyl schopen dát ještě dohromady cw nové karty nejdou rozjet a to už trvá celý víkend???Nemáte někdo info o tomto problému nějak jsem se tam nedovolal vzdal jsem to to po 5ti pokusech Rv :( Rv |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???Zajímavý, já se dovolal na první pokus. Akorát sem musel čekat, než se vyřídily telefonáty dříve volajících, ale to je celkem normální všude. Takže volej a čekej, nic jinýho ti stejně nezbývá. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???Nebo na str.Cslinku v sekci kontakt napis o zadost o zavolani a popis v textu problem.Oni ti zavolaji. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???len aby nečekal roky na telefonát ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???Pomáhá teda refresh těch karet?? Na 4. pokus?? Díky. |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???Určitě, refresh pomůže na žaludeční vředy, kopřivku, zánět v krku a další :lookaround: |
Pitomec
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???A nějaká dobrá duše, která by ho provedla, když dám číslo karty? Nemám tu možnost... |
Casio
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???Dobrá duše je na tel. čísle 848 200 200 |
Pitomec
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???Už to není aktuální...už to frčíí...a to číslo je cela zbytečné jako celý cslink! Rv |
Casio
![]() |
|
treba tovymenit za FeeSat! Tam sa dovolas do sekundy,mali najlepsie zakaznicke centrum. Tam ani volat nemusis aby si neprevolal 5Kc, len prezvonis a oni Ti zavolaju naspat! :laughing: |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???Jupi,ja uz jsem tuto sluzbu parkrat pouzil a zavolali zpet na cas nebo s pulhodinovym spozdenim,takze ok. :) |
HYPER
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???cslink vola..a este ako!ponuknu vam akciu ..na rok predplatne balik film a mych6 za neuveritelnych iba 256 eur.cca 7600 sk .ako bonus balik film na dalsi rok...no vtipkari Rv skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???tulenjá už som vymazal telefon z učtu preistotu ;) 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
a sakralen com som napisal henten podpichovacny prispevok o FeeSat, mi volali teraz ze ci som spokojny s ich sluzbami.(minuly tyzden som si kupil predplatenu 20+20 kartu) :O sakra uz som jasny! - Matrix ma eviduje!! :laughing: |
krikri
![]() |
|
CS linkSe zákaznickou linkou mám jen ty nejhorší zkušenosti. Čekání cca 25 minut odpoledne, cca 15 minut ráno. Po vyplnění žádosti o zavolání NIKDY NIC. Ale po pár týdnech zavolají a vnucují svou placenou nabídku. Toto je u placené tel. linky PRASEČINA. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
krikri.:laughing: a si spokojný :)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
@Jupi neutralsom jej to nandal ze som staro novy klient, vsetko som poznal aj viem vo co go (ako inac nie) ale zedajme neutral ak si ma zaznamenat zaver sposobom spokojny/nic/nespokojny, leboze skor cakam co s nimi bude v style HD rozsirovania atp. nez by mi tato (len) nova znacka mala stacit pre uspokojenie... :) |
krikri
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???Pevy,nejsme jedini kdo zada o sluzbu,takze i to 30 minutove pozdejsi zavolani je u me jeste ok. |
HYPER
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???Já jsem poslední dobou již asi třikrát napsal svůj požadavek na zavolání tak aby mi za cca dvě hodiny mnou určený čas zavolali .Vždy to dodrželi plus mínus cca20 minut. Takže OK. |
lev
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Cs link aktivace crw karet???Dneska jsem aktivoval přes net kartu Cs link cryptoworks,registrace v 18.15,a karta do 5 minut aktivovaná v přijímači Amico 580 cxe. |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
pre ZDK1uz to ide. nabehla do minuty. ale neslo ako si pisal. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
![]() |