![]() |
|
nastavení universálního ovladačeDobrý den,prosím o radu jak nastavit dálkový ovladač na satelitní přijímač topfield,originální jsem ztratil a universální(už třetí koupený)ne a ne nastavit.Na televizi fungujou všechny bez problémů. :(( |
loveharts
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: nastavení universálního ovladačeNebylo lepší místo třech univerzálů koupit jeden originál?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: nastavení universálního ovladačeuniverzály jsem měl už doma,originál koupím,ale kdybby to šlo,tak proč?a taky mne zajímá proč to nejde? |
loveharts
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: nastavení universálního ovladačea co v návodu to není napsáno jak postupovat?Jak a kdo má vědět co skoušíš za ovládač?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: nastavení universálního ovladačeTvoje slavný ovladače tuto značku, taky nemusí umět...Jak píše "zelenej" o 2 řádky výš,kup origo a nemáš problém. R^ (třeba z 10 universálů to umí jen 1 a ještě ne všechny funkce) |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
nastavení universálního ovladačeStím budeš mít asi velké problemy protože většina sat. přijmaču ma velkou prodlevu při autom.vyhledavani nestači zareagovat na kod doporučuji manualni vyhledaváni a pomalu docela pracné..... |
krakatit
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: nastavení universálního ovladačeProgramovatelny dalkac za 330Kc, umi nastavit az 4 zarizeni, Topfield umi v pohode a narozdil od origa se nesere. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: nastavení universálního ovladačeLocitech harmony one - základní nastavení je přes program - tahá si to nastavení z webu, na jejich stránkách najdeš někde (již nevím kde, je to docela schované) seznam podporovaných (předprogramovaných) zařízení. Nevýhoda je, že je to v angličtině. Druhá nevýhoda - je trošku dražší (ale jsou i levnější varianty, ovšem ne tak "luxusní").Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
ten z lídluse naučí jakýkoliv příkaz až pro 10 zařízení a je za 200kč R^ :laughing: R^ :bomb: :bomb: :bomb: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: nastavení universálního ovladačePéťo pošli mi jeden. Já tam nechodím..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535koupil jsem jich šest a už mám poslední,ale mohu poslat,pokud ho obratem vrátíš,dej adresu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Tomik535http://avmania.e15.cz/silvercrest-univerzalni-dalkove-ovladani-temer-zadarmojen pro tebe,jinak bych si nedovolil dávat sem odkaz R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Tomik535Pozor!!!! :) ty žádáš o úplatek :laughing: víš že už ti to tady vyčetli že má někdo privilegia :) :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
hlavně že tady prosío rady a pak to má na salámu :-/ Rv Hlavně že něco chci :O -takže příště počítej že ti někdo poradí když nemáš zájem :lookaround: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
slávistatady je to celkem normální,někdo má problém,prskne sem dotaz a už se neozve,já to beru jako ,že nepomáhám jen tazateli,ale i budoucím lidem,kteří si při problému tyto odpovědi přečetli a pomohli jim R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |