Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

problém se zápisy - freeSAT UPC

Mám problém, před týdnem jsem zasunul do přijímače Topfield 7710, s CI modulem - technisat/Craptoworks/medium kartu freeSAT UPC/Cryptoworks/ (kde je nastaveno medium karta+hd+hbomaxpak)do rána se načetli všechny programy mimo HBO HD. Čekal jsem do dalšího dne, nic se nenačetlo, tak jsem zavolal do freeSAT(UPC), bylo mi řečeno, že zapoměli poslat zápis na HBO HD a že ho dodatečně pošlou. Po dvou dnech se pořád nic nenačetlo, tak jsem volal znova,udělali celkový refresh a opět nic, potřetí mi bylo řečeno, že je to můj problém, protože mám vlastní přijímač, ale to si nemyslím CS link, Skylink (i ICE Výměna) fungovali bez problému. Zkoušel jsem i jiný modul (CAM SMIT Cryptoworks) i na jiném přijímči (Ferguson Ariva 200-interní čtečka)bohužel HBO HD nejede. Všechny ostatní kanály z balíčku HBOmaxpak(HBO2,Cinemax,atd..)i HD (ze stejného transportéru (CT HD,NOVA HD,NOVA SPORT HD, atd...)a další HD (History HD) jedou naprosto v pořádku. Předem upozorňuji, že nejsem žádný amatér nemám obrácenou katru v modulu/přijímači a ani nemám špatně nastavenou parabolu.
Jestli někdo zná odpověď, nebo má podobné nebo stejné zkušenosti.
Prosím napište!
Předem díky!

Dave C
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: problém se zápisy - freeSAT UPC

potřebuješ refreš

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

free SAT UPC

Pořádně provětrat zákaznickou linku a nechat se přepojit na techniky.Ty slečny toho moc neví a ani neumí. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Zamyšlení pro free SAT

Vůbec by neškodila správa karet jako má třeba Skylink aby si každý mohl v případě potřeby poslat refreš sám.

Kultur
Registrace: 3/2010

zadnej refres nepotrebujes.ten potrebujou predevsim neschopny. me by zajimalo co tady kolega Dave C delal s prijimacem mezi tema refresema

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

to je ten rozdiel

medzi SkyLink a zvyškom sveta najmä Magiom a UPC, ktoré zdá sa fungujú stále ako inštitúcie a nie služby zákazníkom.
U SkyLinku ich linku, podporu, operátory nepotrebujem jak je rok dlhý. Vystačím si sám.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2: usmevne to co pises, ja ako zakaznik UPC v minulosti som klientske centrum potreboval 3 mesiace pred vyprsanim zmluvy, pocas viazanosti ani raz... to ale neznamena ze nie su klienti ktori maju problem a to bez ohladu nato ze sa jedna o Skylink alebo UPC, zovseobecnovat nieco len podla seba je sice tunajsim folklorom, no realita byva zvycajne uplne ina

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Mám zákaznika,který plati upc a přitom na něj 1/2 roku nekoukal a přijímač od upc originál měl vypnutý ze sítě.Po jeho zapnutí mu vše naběhlo do 20 minut...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Mám naprosto stejný problém. Minulý týden jsem k základu objednal freesat HD a HBO MaxPak. Po objednání všechny programy naběhly během několika minut s vyjímkou HBO HD. S kartou běží i HBO SD, HBO2, HBO Comedy, Cinamax 1,2 a všechny HD programy. Stejně jako u Vás následovala řada telefonátu do kvalitou oceněného :laughing: zákaznického centra. Tam nejprve zjistili, že HBO HD zapomněli aktivovat, poté prováděli asi 5x refreš a nakonec konstatovali, že je chyba u mě (Vantage 8000S) a že mám navštívit autorizovaného prodejce... To jsem udělal, HBO HD na ICE kartě (jako jediný program) nefungovalo ani na třech dalších přijímačích, jak v dekodérech IRD, tak i CRW. Chyba je evidentně u UPC :laughing: ! A oni to řeší posláním jiné karty kurýrem a ta má dorazit do 3 dnů (slíbeno v pátek - není dosud). Rv Rv Rv

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Kraptoworks FTW!!! R^ R^ R^

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

Ja som mal v minulosti podobny problem na CW karte. Mal som HBO Max Pack (a fungovalo mi aj HBO HD), ale po objednani HD packu, mi HBO HD prestalo fungovat. Volania na hotline nepomohli (refres karty),az som im poslat mail a zapisy (HBO HB jednoducho chybal), potom to boli schopni nejak vyriesit (nepamatam ako), zapis sa objavil a odvtedy OK. Predpokladam, ze bud nevedeli co tam ma byt, alebo ich informacny system posielajuci refresh nepracoval spravne. :(( Na karte musi byt zapis pre HBO HD, je iny ako pre HD pack.

tssoft
Registrace: 11/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra