![]() |
|
nmulticam2 a skylink zapisy - zaujimavostZdravim, stala sa mi zaujimava vec. Staru CW kartu po vymene za ICE Vymenu som pichol do cristora x3-s s fw. v6.93 a nmulticamom2 v6.4 . Dal som si sakra pozor na to, aby EMM v nmulticame boli zakazane. Od registracie vymeny bola karta len v tomto prijimaci. Tyzden vsetko slapalo (komplet gratis ponuka), potom sa z karty stratili vseky zapisy okrem joj plus. Niektore mali byt platne az do 10/2012. Zaujimalo by ma, ci to moze byt chybnym nmulticamom a blocker nefunguje, alebo to maju sudruhovia nejako vymakane (napr. pokial karta pravidelne neprijme nejaku emm spravu, tak posle vsetko do komina, zapisy nezapisy). Co myslite? |
JanoJ
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: nmulticam2 a skylink zapisy - zaujimavostkym sa zobudil sw blocker, stihli ti prejst emm a odmazali zapisy na ktore nemas opravnenia . klasika. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
re:JanoJTy MAGOR ;P hlavne sa tu nezačni ešte aj vyplakávať. Kôli takým ako si Ty v blízkej dobe nebude nič Ty Debil :scared: nenapadlo Ta kto všetko môže čítať tieto stránky" Aj na verejnosti rozprávaš čo robíš doma ;P :zombie: ;P :bomb: |
plast1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: nmulticam2 a skylink zapisy - zaujimavostplast1, uklidni se....Takoví jako JanoJ se tu vypisovali už dávno a kde jsi byl Ty? Nějak jsem onehdy nepostřehl že by jsi se vyjádřil. Jo, a bylo by velice laciné že tito piráti můžou za všechno. To by se tak providerům hodilo vymlouvat se jen na ně. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: nmulticam2 a skylink zapisy - zaujimavostto by me zajimalo co by mohlo skylinku vadit na tom, ze jeho karta pojede jeste pul roku v nejakym srotu nez pozbudou platnosti veskera opravneni na ni. daleko zajimavejsi je to, ze lidi menej tyhle vymeneny karty za cslink :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: nmulticam2 a skylink zapisy - zaujimavostNapis redakci at proste zamkne vsechny temata nebo na ne upozorni co se tyka tady tech veci misto aby byli radi ze jim to jede a drzel hubu tak to bude vykladat. Do(nevhodné slovo)e vsichni budtenradi ze vam to jede a drz hubu! Vis kdo to vsechno cte! To je hnus fakt |
anubis213
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: nmulticam2 a skylink zapisy - zaujimavostgrantec dik za vysvetlenie, ma to zmysel. Chlapcom so zbytocne emotivnymi reakciami len tolko, ze sw. blocker pozna aj ta teta, ktora zdviha telefon na skylink hotline ;) |
JanoJ
![]() |
|
Ved nech skylink zakroci ked mozea co ti natom vadi ze to tu pise ? ved nech tomu skylink zamedzi ked vie ... aspon ostaneme len my poctivo platiaci zakaznici za share kariet :))) |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: nmulticam2 a skylink zapisy - zaujimavostale vsak ved o nic nejde, blocker v tomto pripade predlzi zivotnost u vymenenej karty fakt len na zanedbatelny cas a nikomu zo skylinku to zily urcite netrha. Divne je len, preco nemazu aj joj plusSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: nmulticam2 a skylink zapisy - zaujimavostjozef: mozno je to taka cena utechy ;-) Ten zapis tam je aktivny len do 26.11.11 |
JanoJ
![]() |
|
RE: nmulticam2 a skylink zapisy - zaujimavostTo už jsi tu blokerovou problematiku konzultoval i na zákaznické lince? :O :))) :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: nmulticam2 a skylink zapisy - zaujimavostAno, teta bola velmi mila, hned mi poslala nove zapisy komplet ponuky na vyradenu cw kartu az do roku 2099 a povedala, aby som si na to nabuduce daval bacha. Vsetkym odporucam :8) |
JanoJ
![]() |
|
![]() |