Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Digi 42E a 7E

ahoj, poradi nekdo jak je to s key na digi turk ? Našel jsem soft cam na sitel 16E ale z digi turk 42E jen řádek 06 viz:://www.new-key.net/irdeto.ht ,děkuji R^

zori
Registrace: 6/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi 42E a 7E

ted lustruju sat-television.com a stale nič, nemate to někdo? :bomb: :bomb:

zori

to tu fakt nikdo neví jak to je s tímto ? nemáte alespon odkaz na fora kde se da dozvedet o méně public kodech apod...? ;P

zori

tak zatim na cstalking foru ,co to testovali lidé na kartách tak prý nefunkční a sami se ptají ,jsou jiné návrhy na o664?

zori

tak udajně by to mělo fachat, ale keys nikde nenacházím, prosím o pomoc,díky ;P

zori

facha to jak z partesu

furicka
Registrace: 3/2011

Ano fachá to na Dragoncard OK,jenom je problém pro normálního smrtelníka sehnat SW.Ten jen v soukromí,nemohu tedy dodat,jinak bych nekoukal ani já.!!!
Je to v kodu cryptowoks,jen udávám.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

o děkuji za odpověd, mělo to aledle stranek pro emu být v irdetu tak nevim, čili zatim neni žádná možnost v přijimači bez karty? Ani kdybych chtěl být kamarád :)) ?

zori

a není to tak že na řádek 06 (který je jediný public) v irdetu jde jen těch asi 8programů z 42E a zbytek je utajen pro dragon v cw...?

zori

@hery heryči

skrachovalej bezpečáku ze tys zase hlastal ten hnusný jabčák z krabice ?? :)))

furicka

furicka

Ten si dej sám!!! :laughing: :laughing: takový patoky pijou jen takový jako jseš Ty!!!!! :laughing:
furičko:: ještě jednou a bude to 2x,u nás se nechlastá!! u nás se ochutnává ale PLZENˇ-PRAZDROJ husopase,Toť dobré pití,hnus co mi tady předvádíš piješ asi TY,že??? :bomb:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

no ja jsem ckdesi četl : Junek ze Sajfrtovi ulice = jabčák z LIDL-u

furicka

zori je to asi takhle

Ne, protože když máš dobrý SW Irdeto staršího data,tak to jede taky ok vše v kebabcard!
Zo Ti neporadí furička,ale mám to vyzkoušené s kolegou s POLSKA,tam mu to jede jak dráha,ale furička zde brzdí provoz,MATĚJ.který ví kulové!!!

hery

jo ty vole a ty kebabcard = stravni listky v mistni kebab restauraci ne ?
Uz nepi .. kebab card = karty v rokoch 2009 a Dt tam fachal, sice iba chvilku ale siel vtedy na I2 ident 0624, to ze nejaky chytracek tomu priradil I3 ident 0664 a pastol na fora a hery to zozral aj s jeho virtualnym poliakom je len dosledok toho jabčáku ..

furicka

furicka

tak to tady stále vždy prudí další expert,jako který si dovoluje dávat jména na parabolu/prostě to je drzost bejku/ a to je chudák,který nemá skoro nanic,jen na ufona a jmenuje se Jamess!!

hery

furozi!!!!

jsi Oslík první třídy a ani nevíš co,a jak kde chodí,s takovými jako jsi už nekomunikuji,!!!!! :)))

hery

admin paraboly můžeš konat

p. furička asi by měl dostat perfekt ovoce,uvádí,jména,profese,adresy Vašich klientů a navíc se chová jako,že mu to tady vše patří!!! :8)

hery

Hery tentokrát s tebou souhlasím, akorát ty nadávky s příště odpusť.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

tak jsem se trochu opil přiznávám ,ale ono to je trochu chaotické pro nezasvěceného brblala jako ja, tak tedy v irdetu na řádek 06 to asi nerozbehnu co je v irdetu ne crw? A trochu jsem se v tomto výše psaném ztratil víc než sám v sobě a to je už fakt moc, díky a nestyďte se rozepsat ;P R^

zori

Tomik535

Nezlob se,malinko mě to vytočilo,i když vím,že se člověk má chovat vždy přiměřeně slušně.
Vem to tak,vše jede co potřebuješ a pak přijde expert jako např,p.furička, tento houby zná,houby mu jede,a ještě navíc je takový jak je,tak ať se daří Tobě a hlavně Tvým dětem:
čau vím,že to nemáš také lehké!!
Pěkný víkend přeji Tomíku,

hery

@hery_____

:laughing: :laughing: :laughing:
Měl bys radši sklidnit hormon,hery a méně té plzně též neuškodí.Nezapomeň - místo mozku z piva kostku... :razz: :sly:

tvá citace: a to je chudák,který nemá skoro nanic,jen na ufona a jmenuje se Jamess!!

no,klidně si žij v tomhle omylu dál :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

jamess96

Dáme urovnání zbraní,jestli souhlasíš!!!!!
Bavme se pouze o věcech co jsou v sat.příjmemech,aktuelní,pro nás přijatelné a OK.
A pak si dej třeba Gambrunus,ale pro mě je lepší Prazdroj,což už tady asi každý zná třeba satláma,nebo decmen,s kterými pracuji občas taky!!!! a jsou to ředitelé nejmenované obchodní velice známe společnosti

hery

@hery____

já ale s nikým neválčím-ani s tebou.Pokud ty si válčil semnou,se divím....Jinak souhla s tebou,že někdo tady a i jinde si dovolí uvádět soukr.věci cizích lidí.To by být nemělo...
Měj se i s tím svým sat kutlochem...
(Sat jsem se věnoval už dávno a už mne to tak nebere,jako v 80 a 90 letech,kdy to něco znamenalo.Tedˇ jsem si splnil sen a brzi budu mít,co jsem si už dávno přál Camaro hpe700 ls9 - cabrio :) :8) )

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

jamess96

přeji Ti s plného mého srdíčka,jsem rád že budeš mít vše podle svého přání,i já jsem takový,že když někdo něco potřebuje tak pomůžu,třeba se vrací kluci s cesty domů,staví se a já dám třeba ARIVA 200HD zadarmo jako pozornost,mám ten přístroj omakaný,už mě nezajímá a u něj má třeba uplatnění.
Takový jsem,já,né ten co ho tady pořád nějak haníte!!

hery

Jamess a na kolik tě příjde to Camaro?? :)

Casio
Registrace: 1/2006

jamess96

Víš jako důchodce,který má docela solidní důchod,si přivydělávám měsíčně jako koordinátor staveb tak 120,takže já mám jiné priority,než třeba tady i TY říkáš víno z krabice.
Já když si něco dám tak CANADEIS dobrou kořalčičku,nebo perfekt PLzeňské,které mi vozí až domů,já ho přece nebudu nosit!!!!! :8)čau

hery
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra